Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás

kifejezésre
1

Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Oktáv Továbbképző Központ ZRt.

  Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu

  2509 Esztergom-Kertváros, Wesselényi u. 35-39.

  Az OKTÁV Továbbképző Központ 1973 óta áll a felnőttképzés szolgálatában. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont, szakközépiskola és szálloda működtetése. Központunk Esztergom-kertvárosban található, ezen kívül irodáink és képviseleteink vannak Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Dunaújvárosban és Szombathelyen. Tanfolyamokat igény esetén az ország bármely pontján szervezünk.

  Kérjük, tekintse meg ...


  Részletek
 • 2. Mátyás Szalon

  Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu Mátyás Szalon - Kéz- és lábápoló képzés és műkörömépítő oktatás - Tudakozó.hu

  1011 Budapest, I. kerület Fő utca 15

  160 négyzetméteren várjuk a szépülni, megújulni vágyó hölgyeket és urakat. Nyugalom szigete a Duna parton, a vár aljában.
  Tulajdonosok:
  Mátyás Géza mesterfodrász, többszörös magyar és nemzetközi bajnok és szakoktató.
  Mátyás Éva műkörömépítő mester, nemzetközi zsűribíró szakoktató.

  Partnereink:
  Nászok Ásza Rendezvényszervező cég, Beauty Fórum Szaklap


  Részletek
 • 3. ELITE COSMETIX

  1085 Budapest, József krt. 44.(ELITE COSMETIX)

  Cégünk a Crystal Nails és Elite Laboratories márkák kizárólagos európai forgalmazója. Európa országaiból partnerek jelentkezését várjuk.

  Házhozszállítás 48 órán belül AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN egységesen 1.500 Ft szállítási díjért,
  50.000 Ft felett ingyenesen (kivéve bútorok).


  Részletek