Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

42 db találat

képfeldolgozás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Képfeldolgozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Panoráma Kft.

  Panoráma Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  2093 Budajenő, Fácán u. 8.

  A HAJÓ Magazin 1993 márciusától jelentkező folyóirat, amelynek állandó rovatai: Vitorlázás, Szörf, Motorcsónak. E témakörökben lapunk beszámol a versenysportról, a fontos eseményekről, a hajósmesterség és a hajókarbantartás új technikáiról, valamint túrákról, újdonságokról, termékekről. A HAJÓ Magazin a jelenleg leginkább fizetőképes vevőkörhöz jut el rendszeresen, amint az kiderült az olvasók által visszaküldött kérdőívek kiértékelése után. A hatodik évfolyamtól, azaz 1998 januárjától a HAJÓ Magazin havont...


  Részletek
 • 2. Alföldi Nyomda Zrt.

  Alföldi Nyomda Zrt. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

  Az Alföldi Nyomda Rt. 1561-óta áll a kultúra szolgálatában. Magyarország, több évszázados múlttal rendelkező nyomdája dinamikus fejlődésének köszönhetően, a kor kihívásainak megfelelve korszerű számítástechnikai eszközökkel dolgozik. Tevékenységi körei. könyvgyártás, színes folyóiratok, reklámanyagok gyártása, nyomdaipari szolgáltatás, reprodukciós szolgáltatás, tipográfiai tervezés, könyvkötészet. További információért, kérjük, tekintse meg honlapunkat.


  Részletek
 • 3. Elinfo Szaklabor, Elinfo Bt.

  Elinfo Szaklabor, Elinfo Bt. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  1081 Budapest, Kiss J. u .4.

  Képet bármiből!


  Részletek
 • 4. Cad Map Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

  Cad Map Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Columbus u. 17-23. V. e. 504.

  Tevékenységi körök: különböző méretarányú és tartalmú térképek digitalizálása, meglévő digitális térképi állományok karbantartása, felújítása, különböző térinformatikai rendszerek közötti konvertálás, GPS által szolgáltatott adatok, valamint geodéziai adatok beillesztése meglévő digitális állományokba, raszteres állományok transzformálása, képfeldolgozás, térinformatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, műszaki rajzok szerkesztése, digitalizálása.


  Részletek
 • 5. Austral Bt.

  Austral Bt. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  1088 Budapest, Krúdy Gy. u. 16-18.

  Az Austral repro stúdió az alapítás óta eltelt több, mint egy évtized alatt számtalan alkalommal bizonyította, hogy az egyre erősödő konkurenciaharc ellenére képes a dinamikus fejlődésre és biztosan őrzi meghatározó helyét a hazai szakmai élvonalban.

  ?Maximális minőség a lehető legalacsonyabb árakon!? Ez volt célkitűzésünk, amikor a céget megalapítottuk és ebből az alapvető elvből azóta sem engedünk. Technikai felszereltségünk a legjobbak közé tartozik. Kitűnő szakmai ismeretekkel rendelkező munkatár...


  Részletek
 • 6. Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft.

  Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft. - Képfeldolgozás - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Ózdi u. 22.

  Cégünk 12 éve töretlen szakmai műszaki és gazdasági fejlődése során ma már szinte a teljes nyomdai előkészítés területét birtokolja. Specialitásunk a digitális műtárgyfotó és reprodukció, katalógusok, könyvek komplett kivitelezése, cégarculatok, éves jelentések komplett kivitelezése digitális nyomtatással vagy hagyományos kivitellel. Mindig a megrendelő érdekeit képviselve, mert ez a mi érdekünk is!


  Részletek
 • 7. Addenda Reklámügynökség

  1064 Budapest, Podmaniczky u.57.

  Cégünk kreatív reklámügynökségként működik.


  Részletek
 • 8. Timp Kft.

  1027 Budapest, Vitéz u. 5-7.

  A Timp Kft. a grafikai- és nyomdaipar teljes spektrumán a legkorszerűbb eszközökkel, egyedülálló kapacitásokkal szolgálja ki ügyfeleit.


  Részletek
 • 9. WebVision Team

  1161 Budapest, Gelléri Andor Endre u. 14.

  Cégünk kiváló informatikai és internet szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 10. Belányi és Társa Kft.

  7626 Pécs, Rákóczi u. 73/c.

  Térkép és műszaki rajz feldolgozás, települések papír alapú terveinek összeillesztése, archiválás levéltárak, múzeumok számára, kulturális örökségek digitalizálása, számítógépes segítségnyújtás tervezéshez.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak