Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

kárrendezésben való közreműködés

kifejezésre
1 | 2

Kárrendezésben való közreműködés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Aranyhíd Tanácsadó Iroda

  Aranyhíd Tanácsadó Iroda - Kárrendezésben való közreműködés - Tudakozó.hu Aranyhíd Tanácsadó Iroda - Kárrendezésben való közreműködés - Tudakozó.hu

  8900 Zalaegerszeg, Kölcsey u. 2.

  Az Aranyhíd Pénzügyi Tanácsadó kft 1998-ban jött létre.

  Alapítói magyar magánszemélyek, akik azzal a céllal indították vállalkozásukat, hogy a szakmában megszerzett tapasztalataikra támaszkodva képviseljék megbízóik érdekeit a pénzpiac új szereplőjeként.

  2002-ben Biztosítási alkusz céggé alakult. Ettől az időtől töretlenül és lendületesen fejlődött. Mára a térség egyik meghatározó alkusza(brókere) lett.

  A biztosítási alkuszi tevékenység folytatására jogosult cégek száma több százra tehető, ami a...


  Részletek
 • 2. HUNGARORISK Biztosításközvetítő Kft.

  1036 Budapest, Pacsirtamező utca 7.

  Tevékenységünk elsődlegesen vállalatok és magánszemélyek vagyon-, lakás-, gépjármű- és felelősségbiztosításának, valamint építőipari tevékenységek biztosításának közvetítésére irányul, de belföldi és nemzetközi szállítmány-, betegség-baleset-, utas-, élet-, nyugdíjbiztosítások stb. megkötésében, valamint az azokkal kapcsolatos ügyek intézésében is rendelkezésre állunk. A piaci igényeknek megfelelően portfoliónkban egyre jelentősebb szerepet kapnak az egyedi (vállalkozásoknak és magánszemélyeknek szóló) bizt...


  Részletek
 • 3. Mobil Biztosítási Alkusz Kft.

  9022 Győr, Czuczor Gergely u. 21.

  Társaságunk a Mobil Alkusz Kft. 2000-ben alakult.


  Részletek
 • 4. Atlantisz-Hungária Biztosítási és Alkusz Kft.

  1184 Budapest, Gyöngyvirág u. 22/a

  Független biztosítási alkusz cégünk Magyarországon a Cg 01-09-674605 cégjegyzékszámon bejegyzett magyar tulajdonú 406/98 számú felügyeleti engedéllyel rendelkező társaság. Vállalkozásunkat 1998. június 22-én hozták létre nagy gyakorlattal rendelkező biztosítási szakemberek. Fő profilunk a társaságok biztosítási kockázatkezelése, valamint a gépjármű- személy- vagyon és felelősség-biztosítások területe. 2005 új kihívást hozott cégünk számára. Indokolttá vált a portfoliószélesítés, hogy ügyfeleink mind teljese...


  Részletek
 • 5. Invest Risk Kft.

  1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

  Fő profilunk gazdálkodó szervezetek biztosításainak átvilágítása, biztosítási szerződéseik előkészítése, gondozása.


  Részletek
 • 6. Best Invest Kft.

  9024 Győr, Marcalváros, I-II. átjáró

  Fő a biztonság!
  A Best Invest Kft. a teljes biztosítási piacon otthon van, a lakásbiztosítástól a cascon át az életbiztosításokig. Mindezeken felül még a biztosítással kombinált, támogatott lakáshitel-konstrukciók ügyintézésével is foglalkozunk, ami a banki hiteleknél akár kedvezőbb is lehet! Ha biztosítás, akkor Best Invest!


  Részletek
 • 7. PCH Biztosítási Alkusz Kft.

  1146 Budapest, Thököly út 159.

  Társaságunk fő tevékenysége ügyfeleink biztosítási védelmének megszervezése.


  Részletek
 • 8. Best-Office Kft.

  1153 Budapest, Pázmány Péter utca 116.


  Részletek
 • 9. Atlantisz-95 Kft.

  1133 Budapest, Esztergomi út 10.


  Részletek
 • 10. Sabycég Kft

  1149 Budapest, Angol u. 38.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak