Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

kábelezési rendszer

kifejezésre
1

Kábelezési rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tyco Electronics Hungary Kft.

  Tyco Electronics Hungary Kft. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu Tyco Electronics Hungary Kft. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Neumann János u. 1/B, B épület, 3. emelet

  Cégünk a Tyco Electronics Corporation, a világ legnagyobb passzív villamosalkatrész szállítójának magyarországi képviselete.
  AMP NETCONNECT, Tyco Electronics egyik kiemelt üzletága, mely struktúrált hálózatokhoz fejlesz és gyárt termékeket és rendszereket. Kiváló termékeinket széles körben elismerik, referenciáink az üzleti élet minden területén megtalálhatóak, állami szektorban, oktatásban, egézségügyben, pénzintézeteknél, gyártó cégeknél és technológiai iparágban.
  Ötvözve a szabványos termékek széles s...


  Részletek
 • 2. RIVAL 2000 Bt.

  RIVAL 2000 Bt. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu RIVAL 2000 Bt. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu RIVAL 2000 Bt. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu

  2132 Göd, Regős u. 23/a

  Cégleírás:
  Cégünk, a RIVAL 2000 Informatikai és Telekommunikációs Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság, 1999-ben alakult. Magyar magánszemélyek tulajdonában van. Az alapítók előzőleg más cégeknél alkalmazotti és tulajdonosi formában szerezték meg szakmai tudásukat. Az elmúlt 13 év szakmai tapasztalatán felbuzdulva éreztük elérkezettnek az időt arra, hogy saját vállalkozási formában, és üzleti filozófiával jelenjünk meg a magyarországi piacon.
  Cégünknél, jól összeszokott és szakmailag kitűnően felké...


  Részletek
 • 3. Daniella Kereskedelmi Kft.

  Daniella Kereskedelmi Kft. - Kábelezési rendszer - Tudakozó.hu

  4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3.

  Cégünk villamossági anyagok forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Reichle & De-Massari Magyarország Kft.

  1139 Budapest, Petneházy u. 34-36.

  Nemzetközileg aktív cégcsoport vagyunk, 38 év tapasztalattal az információs és kommunikációs technológia piacán.


  Részletek
 • 5. Telesis Net Kft.

  1131 Budapest, Béke u. 137.

  Fő profilunk a gurulóállvány kölcsönzés, ezen kívül foglalkozunk adat-, hang- és képátviteli rendszerek, intelligens épületkommunikációs rendszerek, egyedi optikai hálózatok, kábeltelevízió rendszerek hardverének, szoftverének kereskedelmével és installálásával.


  Részletek
 • 6. PC Telecom Kft.

  7400 Zselickislak, Berzsenyi u. 12.


  Részletek
 • 7. Komitel Bt.

  9030 Győr, Úttörő u. 18.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak