Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

57 db találat

játékbolt

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

játékbolt keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kisvakond Játék Kft.

  Weboldal: http://www.kisvakond.net

  A kisvakond.net internetes oldalt a Kisvakond Játék Kft. üzemelteti.

  Cégünk közel 500 különféle Kisvakondos termék kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Ezen termékek többségét közvetlenül Csehországból, Kisvakond szülőhazájából importáljuk és magyarországi viszonteladóinkon keresztül értékesítjük. A Kisvakond Játék Kft. 8 csehországi cég (MU BRNO, DETOA, THUN, EMIPO, KAZETO, WIKY, KOUZELNÉ HRACKY, BOBO) hazai márkaképviseletét látja el.

  A Kisvakond Játék Kft. és internetes áruházunk létrejöttét két alapvető tényező befolyásolta, segítette. Az egyik, hogy tagjaink már egészen kicsi gyermekkoruktól fogva rajonganak Kisvakondért és barátaiért. A másik, hogy ma Magyarországon nem találni olyan üzletet, (se internetes-, se hagyományos üzletet), amely megfelelően kielégítené a Kisvakond-rajongók igényeit. A mi célunk az, hogy a hozzánk hasonló rajongók egy helyen beszerezhessék az összes Kisvakonddal kapcsolatos és jelenleg fellelhető terméket.

  Folyamatosan bővülő kínálatunkban természetesen megtalálhatóak más, 'nem kisvakondos' termékek is, ám a továbbiakban is szeretnénk megőrizni az oldal 'kisvakondos' jellegét és javarészt az Ő nevével fémjelzett termékeket kínáljuk rajongói számára.

  A Kisvakond Játék Kft. saját termékeinek forgalmazása mellett gyermek és ifjúsági könyvek népszerűsítésével és értékesítésével is foglalkozik. Ha már megtalálták az Önöknek leginkább tetsző Kisvakondot, és idejük engedi, kérjük, látogassanak el a www.mesekonyv.net weboldalunkra is.


  Céginformáció
  Kisvakond Játék Kft.

  Ügyvezetők: Margittai Dóra, Horák László

  Székhely: 1037 Budapest, Bokor u. 9-11.
  Adószám: 12459456-2-42
  Cégjegyzékszám: 01-09-935354
  Bankszámlaszám: 10102244-04724000-01003009


  Telefon: 06 1 240 36 99
  Mobil: 06 70 365 70 65
  Levélcím: 1037 Budapest, Bokor u. 9-11.
  E-mail: info@kisvakond.net
  Weboldal: www.kisvakond.net

 • 2. Katica Glas & Stahl Kft.

  Weboldal: http://www.katica.hu

  Cégünk gyermekjátékok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Fő profilunk a fajáték és fejlesztőjátékok mellett az óvodai bútorok és egyéb gyermekjátékok forgalmazása.

 • 3. Kardosjáték és Dekor

  Weboldal: http://www.kardosjatek.hu

  Jósika utcai üzletünkben, szezonális jelleggel: nov. 1-től, február 28.-ig,
  a Lakatos útiban egész évben várjuk vevőinket.
  Mindkettőben egyaránt folytatunk kis - és nagykereskedést is.
  Mintegy 4000 féle terméket forgalmazunk, kisebb arányban saját készítésűt, nagyobb részt saját importunkból.
  Fő profiljaink: játékkészítés és -kereskedelem, szilveszteri- farsangi- és partikellékek készítése és kereskedelme.
  Üzleteinkben fürdőszobai kiegészítők is kaphatók.
  Alaptevékenységünk a műanyag-feldolgozás.
  Ezenbelül: fröccsöntés, extruder-fuvás, és a szükséges szerszámok, öntőformák elkészítése. Külön megrendelésre készítünk LUFIKAT, reklámtárgyakat is logózva, képpel és felirattal!
  Üzleteink nyitva tartása: hétköznap 8:00-17:00 óráig
  Decemberben hosszabbított, hétvégén is, 18 óráig

 • 4. Budagyöngye Bevásárlóközpont

  Weboldal: http://www.budagyongye.com

  1994 őszén adták át Buda első bevásárlóközpontját.
  A tervező jó ízlésének köszönhetően, noha a faszerkezeteket üveg, vasbeton, dísztégla, műmárvány váltotta fel, a többnyire kis üzletek, az áturiu-szerű elrendezés, a sok régi ismerős jelenléte átmentette a "emberközeli", családias légkört.
  A "környezetbarát" jelző mögötti tények: gondosan tervezett energiatakarékosság, az épület körül, a mosdókban mozgásérzékelő világítás, infravezérlésű vízkifolyók, természetkímélő takarítószerek, szelektív papír- használtelem gyűjtés, a kerékpármegőrző.
  A közelmúltban befejezett felújítás, az új világítási rendszer kiépítése tovább emelte a kellemes atmoszférát.
  Az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, a vevőcentrikus üzletpolitika, a mindig található akciók, árengedmények, a bővülő, megújuló kínálat jóvoltából a Budagyöngye a közelében épült versenytársak ellenére egyre népszerűbb bevásárlóközpont.

 • 5. Contact Munkarehabilitáció Kht.

  Weboldal: http://www.babu.hu

  Játékaink, bábjaink egyedileg zsűrizett, művészeti kivitelezésű alkotások. A munkaerő piacon hátrányos helyzetű emberek számára teremt munkalehetőséget cégünk. Kérem, látogasson el honlapunkra is!

 • 6. Ilse Legó Márkabolt

  Weboldal: http://www.legobolt.hu

  Lego márkaboltunk Budapesten, a Déli pályaudvarral szemben található. Üzletünkben óriási választék várja a vásárlókat, az ország szinte legalacsonyabb áraival.
  Egyéni és közületeket is kiszolgálunk!
  Weboldalunk: www.legomarkabolt.hu
  Nyitvatartás: H-P.: 10.00-18.00-ig , 12.30-13.30-ig EBÉDIDŐ!!!
  Télen Nov.-Dec.-ig Szombaton is nyitva tartunk 10.00-13.00-ig!!!!!

 • 7. WestEnd City Center

  Weboldal: http://www.westend.hu

  A WestEnd City Center 1999 novembere óta Budapest új belvárosa, a Fővárosiak és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország találkozópontja. A központi elhelyezkedés, jó tömegközlekedés és autós parkolási lehetőség, a 400 üzlet kínálata, a több mint 200 divatüzlet választéka, a legnagyobb világmárkák együttes megléte, a közel 40 étterem csábító íz kavalkádja, a 14 termes multiplex mozi, a 3 hektáros egyedülálló tetőkert együttesen hamar a legkedveltebb találkozóhellyé emelték a WestEndet. A WestEnd 2009-től kezdve nagy változáson ment keresztül, mely változás az elkövetkező években is tovább folytatódik. Azért, hogy a vásárlók érdeklődése fennmaradjon, és az üzleti és szolgáltatási kínálat frissüljön, a WestEnd 400 üzletéből több mint 50 megújult, új üzletláncok, márkák és hiánypótló profilok jelentek meg a Házban, akár annak árán is, hogy a bevásárlóközpont egyes részeit építészetileg át kell alakítani, az üzleteket pedig át kell szervezni. .Ezen munkáknak köszönhetően azonban a WestEnd méltó képen állja a versenyt a piacon megjelenő új, modern bevásárlóközpontokkal.

 • 8. Mulungu Játékbolt - Mulungu Kft.

  Weboldal: http://mulungu.hu

  Mulungu Játékbolt " A játszó gyermekért..."
  A Dunántúl legnagyobb választékú fajátékboltja, Magyarország legnagyobb választékú zsonglőr-szaküzlete - és mindez webáruház keretei közt is !
  Fajátékok, társasjátékok, készségfejlesztő játékok, logikai játékok, ügyességi játékok, babaházak, gyermek kerti szerszámok, kesztyűbábok, ábrázoló eszközök, egyéb játékok óriási választéka.
  Honlapunkon folyamatos akciók !
  Házhozszállítás a DPD futárszolgálattal - a készleten levő termékeinkből 1-3 munkanap alatt.
  gyermekjátékok : www.mulungu.hu
  zsonglőrjátékok : www.jatszo-ter.hu

 • 9. Delta Vision Kft.

  Weboldal: http://www.deltavision.hu

  Cégünk szerepjátékokat forgalmaz.

 • 10. Asia New Kft.

  Weboldal: http://www.asianew.hu

  Diszkont áruházunkban több ezer féle árucikk között leginkább a távolkeleti és magyar gyártók termékeit találhatják meg a kedves vásárlók és érdeklődők egyaránt a játékautóktól, a plüssállatokon keresztül az írószerekig. Jelmondatunk: Jó minőséget olcsón!

Kapcsolódó kulcsszavak