Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

járműfelépítmény-hőszigetelés

kifejezésre
1

Járműfelépítmény-hőszigetelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Budamobil-Cargo Kft.

  Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu Budamobil-Cargo Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu

  6300 Kalocsa, Homokgyőr 33/A

  A Budamobil-Cargo Járműipari és Szolgáltató Kft a 160 fős szakember gárdájával több, mint 30 éve tevékenykedik a haszonjármű ipar területén. Már a 70-es évek közepén elkezdődött a termosz, hűtő, és naposbaromfi szállító felépítmények gyártása. Ezeket követte az elsősorban külföldi megrendelésekre gyártott bútorszállító felépítmények és pótkocsik sorozatgyártása. A hazai piacra itt készültek az első, saját fejlesztésű légrugós félpótkocsik. A folyamatos fejlesztések eredményeként a felépítmények gyártása sor...


  Részletek
 • 2. Autofer Kft.

  Autofer Kft. - Járműfelépítmény-hőszigetelés - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.

  50 éve a motorizáció szolgálatában.


  Részletek
 • 3. Tehergépjármű Felépítménygyártó Kft.

  3200 Gyöngyös, Szent Bertalan út 2.

  Teljeskörű autófelépítmény gyártása, javítása a fő profilunk. Ponyvakészítés, javítás is a tevékenységeink közé tartozik..


  Részletek
 • 4. HK-ROY KFT.

  6200 Kiskőrös, Izsáki út 8/b

  Cégünk családi vállalkozás, 1993-ban alapítottuk. Gépjárműfelépítmény gyártó üzemünk 2000 m2 alapterületű csarnokkal rendelkezik.


  Részletek
 • 5. Kontex Jármű és Felépítménygyártó Kft.

  8448 Ajka, Fő u. 122/b.

  KONTEX - a felépítménygyártó!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak