Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

járműelektronika

kifejezésre
1

Járműelektronika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. VHJ Villamos Hajtások és Járműelektronikai Kft.

  1158 Budapest, Késmárk utca 14.

  Cégünk elektronikai berendezéseket gyárt.


  Részletek
 • 2. Infra-Elektronik Kft.

  5000 Szolnok, Mártírok útja 32.

  Vállalkozásunk 1991 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén. Fő tevékenységünk az elektronikus behatolásjelző-, tűzjelző, beléptető, videó megfigyelő rendszerek telepítése, karbantartása. 24 órás távfelügyeleti rendszerünkhöz telefonon és URH rádión keresztül lehet jelzéseket küldeni. Autóelektronikai műhelyünkben hagyományos és műholdas autóriasztók, központi zárak, hangrendszerek, rádiótelefonok szakszerű szerelése és szervizelése folyik. Célunk: megbízóink igényeinek legmagasabb színvonalú kielég...


  Részletek
 • 3. Biodigit Kft.

  1144 Budapest, Kerepesi út 92.

  Cégünk, a BioDigit Kft. évek óta tevékenykedik az egészségügy területén és ennek során tapasztaltuk, hogy nagy igény van jól használható digitális adtabázis kiadványokra.


  Részletek
 • 4. Antecom Távközléstechnikai Fejlesztő, Gyártó és Szolgáltató Rt.

  1119 Budapest, Sopron út 14.

  Cégünk az adástechnika és a távközlés területén működő fejlesztéssel, tervezéssel, gyártással és szolgáltatással foglalkozó társaság.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak