Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

járműdiagnosztika

kifejezésre
1

Járműdiagnosztika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kapos Autó Kft.

  Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu Kapos Autó Kft. - Járműdiagnosztika - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Vár u. 16.

  A Kapos Autó KFT. 1993 június 30-án alakult a Kaposvári Autójavító Vállalat jogutódjaként. Már az első 10 magyar Suzuki kereskedő között elkezdtük értékesíteni a Suzuki gépkocsikat 1992 áprilisától.

  A több, mint egy évtized alatt cégünk folyamatos fejlődött, hogy mindig mindenben megfeleljen a Magyar Suzuki Rt. és az Ügyfelek elvárásainak.

  Dolgozóinkat állandóan képezzük a különféle szakmákban, hogy megfeleljenek a kor követelményeinek.

  2000-től már az ISO 9001:2000 tanusítvány követelményeihez szü...


  Részletek
 • 2. Q-Teszt Kft.

  1119 Budapest, Tétényi út 84-86.

  A Q-Teszt Kft. 1991 májusában alakult. Tevékenységi köre: gépjárműdiagnosztikai műszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása, export-importja, Cartec, Hermann gyártmányok márkaképviselete.Teljeskörű szervizszolgáltatás, akkreditált laboratórium.


  Részletek
 • 3. Toyota Hódmezővásárhely

  6800 Hódmezővásárhely, Kutasi út 12.

  Cégünk Toyota személygépkocsik értékesítésével, szervizelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Magyar Autóklub

  1024 Budapest, Rómer Flóris u. 4/a.

  A Magyar Autóklub - több mint 100 éve a gépjárművel közlekedők érdekképviseletét ellátó egyesület, amely az autósok magánkezdeményezésének eredményeképpen jött létre. Megalakulását az automobilizmus fejlődése és az azzal járó kötelezettségek, valamint a kapcsolódó feladatok végrehajtása tette indokolttá 1900-ban, amit a lefektetett Alapszabály bevezetőjében így fogalmaztak meg elődeink; "...érintkezési pontot kell keresni a társadalommal az automobilizmus szakmai tudományos megismertetése és elterjesztése é...


  Részletek
 • 5. LITO-TECHNIK

  1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak