Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

jármű fűtő-hűtő egység

kifejezésre
1

Jármű fűtő-hűtő egység keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WEBASTO-HUNGÁRIA Kft.

  1135 Budapest, Szent László u. 73.

  A Webasto, mint a nagyobb utazási élményt és komfortot nyújtó termékek előállítója a legnagyobb tolótető- és állófűtés gyártók egyike a vil ágon. A Webasto nemcsak a járműgyártókat látja el tető- és fűtésrendszerekkel, hanem gondoskodik az utólagosan beépíthető termékek iránt érdeklődő végfelhasználókról is. Személygépkocsi tetőrenszereket az acéltól kezdve az üvegen - napelemmel vagy anélkül - át a komplett tetőmodulokig kínál. A Pininfarinával közösen alapított Open Air Systems pedig a kabriótető-piacról ...


  Részletek
 • 2. Agentum Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Bánki D. u. 8.

  Cégünk a Thermo King hűtőberendezések és buszlégkondícionálók, az Anteo emelőhátfalak, az Eberspacher és Mikuni fűtőkészülékek forgalmazója, továbbá az Allison automata sebességváltók magyarországi képviselete.


  Részletek
 • 3. Prim Vol Trade Kft.

  4030 Debrecen, Ozmán u. hrsz: 0530/32.

  IKARUS autóbusz alkatrészeinek teljes körű kis-és nagykereskedelme, SOLARIS Bus & Coach magyarországi kizárólagos vezérképviselete, haszonjármű alkatrészek forgalmazása, vízhűtők-fűtőradiátorok forgalmazása minden típushoz, levegős állófűtések kizárólagos magyarországi és romániai forgalmazója.


  Részletek
 • 4. Béli és Béli Kft.

  9023 Győr, Tihanyi Árpád u.23


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak