Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

49 db találat

irodalomoktatás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Irodalomoktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Lisznyai utcai Általános Iskola

  1016 Budapest, Lisznyai utca 40-42.

  Testnevelés tagozatos iskola a Tabánban!

  LISZNYAI UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

  Iskolánkat az esztétikus, egészséges környezet, a friss levegő és a jó közlekedés már önmagában is vonzóvá teszi. Napfényes épületünkben derűs, otthonos a hangulat. A családias légkör a stabil, összehangolt, nívós nevelői gárdánknak köszönhető.

  Intézményünkben 2005 óta választható az EMELT SZINTŰ TESTNEVELÉS OKTATÁS, amely az egészséges életre való nevelés jegyében biztosít lehetőséget diákjainknak a minél több mozgásra.

  AL...


  Részletek
 • 12. Zeneház Online Kft.

  1136 Budapest, Pannónia u.32.

  Cégünk zeneműboltot üzemeltet.


  Részletek
 • 13. Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium

  9400 Sopron, Széchenyi tér 11.

  A soproni Berzsenyi Dániel Gimnázium 1991. július elseje óta ismét felvette nevébe az evangélikus jelzőt, utalva ezzel egy korszak végleges lezárására. Az iskola hivatalos neve Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium (Líceum) lett, működtetési és tulajdonjoga a magyar államtól az Északi Evangélikus Egyházkerületre, illetve a Magyarországi Evangélikus Egyházra szállt vissza. Az egyház az ősi hagyományok jegyében, s korunk új kihívásaival szembenézve vállalta és vállalja, hogy ismét olyan iskolát teremt, amely...


  Részletek
 • 14. Szent-Györgyi Albert Középiskola

  9700 Szombathely, Pázmány Péter krt. 28/A

  Az iskolában a gimnáziumi tanterv mellett egy osztály a sport, egy osztály a drámajáték-mozgókép, egy osztály az egészségügyi ismeretek területén nyújt lehetoséget a tanulóknak képességeik jobb kibontakoz- tatására.

  Az iskola nevét Szent-Györgyi Albertrol kapta.

  A középiskola jelenleg az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Vas Megyei csoportjának befogadó intézményeként szolgál.


  Részletek
 • 15. Zrínyi Miklós Gimnázium

  8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 30.

  OM-kód: 037 632

  A reformkorban kérte először a város egy gimnázium felállítását. Hosszú idő után csak 1895. március 17-én sikerült Kovács Károly polgármesternek kiharcolnia a működési engedélyt. A tanítás még abban az évben elindult két osztállyal, egyelőre a polgári iskolában. Az intézmény igazgatója a nagyváradi főreáliskola éléről áthelyezett Vidovich Bonaventure lett. Az új főgimnázium építésére tervpályázatot írtak ki, melyet Grauer Géza nyert el. Az építkezést Morandini Tamás műépítész irányította....


  Részletek
 • 16. Nemzetközi Tánc és Kultúra Alapítvány

  1035 Budapest, Kerék u. 34.

  A magyarországi táncágazatok közéleti, kritikai, elméleti és tánctörténeti folyóirata Magyarország első és egyetlen önálló tánclapja.


  Részletek
 • 17. Jedlik Ányos Gimnázium

  1212 Budapest, Táncsics Mihály u. 92.


  Részletek
 • 18. Korányi Frigyes Gimnázium

  4320 Nagykálló, Korányi út 23-25.


  Részletek
 • 19. Sport és Angol Tagozatos Általános Iskola és Gimnázium

  1035 Budapest, Kerék u. 18-20.


  Részletek
 • 20. Merz Ház

  1095 Budapest, Ipar u. 3.

  A Merz Ház a kortárs művészeteknek ad otthont; képzőművészet, színház- és zeneművészet, irodalmi estek, nemzetiségi, kisebbségi, határon túli művészek bemutatóhelye, amelynek elsődleges célterülete az avantgarde, az under-ground és az alternatív művészet. Másik tevékenységünk a magyarországi nemzetiségek és a határon túli magyarság könyvellátásának biztosítása.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak