Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

irodafelújítás

kifejezésre
1 | 2

Irodafelújítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. General T&T Építészeti Kft.

  1021 Budapest, Kuruclesi út 63.

  Cégünk tevékenységi körébe tartoznak az alábbi szolgáltatásaink: újonnan épülő családi- és társasházak, csarnok- és irodaépületek tervezése és kivitelezése; családi- és társasház, lakás, üzlet, iroda felújítások, átalakítások tervezése és kivitelezése; egyedi külső és belső fa nyílászárók, beépített szekrények, iroda- és konyhabútorok gyártása és helyszíni szerelése, illetve cégünk által tervezett és kivitelezett ingatlanok eladása.


  Részletek
 • 2. Comferist Kft.

  1133 Budapest, Tisza u. 18.

  Cégünk 1994 óta az építőipar területén tevékenykedik. Igény esetén referenciamunka felmutatása lehetséges magánemberek és közületek részéről. Vállalunk tűzvédelmi, érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatot is.


  Részletek
 • 3. Vasép Dekopan Kft.

  9700 Szombathely, Pinkafói u. 17.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik, továbbá festékboltot üzemeltet.


  Részletek
 • 4. GEN-ÉP Kft.

  6000 Kecskemét, Halasi út 19/A.

  Cégünk fő és generálvállalkozás, amely általános építésszereléssel, asztalos és lakatosipari gyártással, szereléssel, építési szakiparral és épületgépészettel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Master's Office Kft.

  1113 Budapest, Daróczi u. 1-3.

  Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek cégünk tevékenységét. A kilencvenes évek eleje óta foglalkozunk (bár saját cégünket 1999-ben alapítottuk) irodák, intézmények, üzlethelységek komplett berendezésével. Célunk hogy a felhasználó nálunk mindent egy helyen megtaláljon! Irodánkat felkeresve Önnek lehetősége nyílik kellemes, kulturált környezetben, szakavatott kollégáink segítségével vásárolni. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb berendezéseket, és pontos alaprajz segítségével , amennyiben ez...


  Részletek
 • 6. Bleko Kft.

  1161 Budapest, József u. 135.

  Cégünk több évtizede tevékenykedik az építőipar és a faipar területén. Vállalunk generálkivitelezést, lakások és irodák felújítását és berendezését.


  Részletek
 • 7. Bereczki és Társa Kft.

  3011 Heréd, Kökényesi u. 34.


  Részletek
 • 8. VILKODE Építőipari Kft.

  1184 Budapest, Hengersor u. 67.


  Részletek
 • 9. Ventbau Általános Építőipari Kft.

  1147 Budapest, Huszt u. 19.


  Részletek
 • 10. K&Sz Építőipari Kft.

  2730 Albertirsa, Dánosi u. 25.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak