Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

irodaépület építése

kifejezésre
1

Irodaépület építése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vemév-Szer Kft.

  Vemév-Szer Kft. - Irodaépület építése - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Pillér u. 11

  A VEMÉV-SZER Építő és Szerelőipari Kft. 1991. július 15-én alakult az egykori Veszprém Megyei Építőipari Vállalat és néhány vállalkozni kész dolgozója alapításában. A Veszprém Megyei Építőipari Vállalat felszámolását követően annak üzletrészét a Kft. természetes tagjai megvásárolták, így a cég teljes egészében magánszemélyek tulajdonába került. A tulajdonosok mindegyike a cég alkalmazásában áll.
  A társaság vezetése 10-30 éves kivitelező tapasztalattal rendelkezik. Az alakulás óta eltelt időszakban a vállal...


  Részletek
 • 2. Callpan Építőipari Kft.

  Callpan Építőipari Kft. - Irodaépület építése - Tudakozó.hu Callpan Építőipari Kft. - Irodaépület építése - Tudakozó.hu Callpan Építőipari Kft. - Irodaépület építése - Tudakozó.hu Callpan Építőipari Kft. - Irodaépület építése - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Kunigunda útja 78.


  Részletek
 • 3. GTC Hungary Ingatlanfejlesztő Zrt.

  1056 Budapest, Váci u. 81.

  Ingatlan-szaktanácsadás.


  Részletek
 • 4. Nagy Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 23.

  Cégünk jelenlegi formájában 1993-ban alakult meg, és végzi tevékenységét az építőiparban. Elsősorban építőipari kivitelezéssel foglalkoztunk, majd a főbb építőanyagok szállítóival márkakereskedői szerződést kötöttünk ( YTONG, LINDAB, LAFARGE). Kivitelezéseink során építettünk lakásokat, családi házakat, ipari és kereskedelmi épületeket. Dolgoztunk alvállalkozóként, generálkivitelezőként, és végeztünk beruházó-bonyolító munkát is az elmúlt időszakban.
  Cégünk tevékenységi köre új termék forgalmazásával bővül...


  Részletek
 • 5. Stílus Építő Kft.

  1132 Budapest, Hegdűs Gyula utca 14

  Cégünk dísztárgygyártással és kovácsoltvastermék gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Óbuda-Újlak Beruházásszervező és Fővállalkozó Rt.

  1035 Budapest, Hunor u. 20/b.

  Fő profilunk út- és közműépítés mellett oktatási, egészségügyi, ipari, kereskedelmi, iroda-, lakó- és banképületek megvalósítása.


  Részletek
 • 7. Dombi és Társai Középületépítő és Felújító Kft.

  6721 Szeged, Madách u. 11.

  Cégünk 1990-ben vált külön a szövetkezettől. Azóta is együtt dolgozunk a kollágákkal, mind a termelés és az irányítás területén. Feladatainkat 40 fő saját munkatárssal, az elvégezendő munka nagyságától függően 50-60 fő szakszerelőipari alvállalkozóval oldjuk meg. A vállalt munkákhoz megfelelő technikai háttérrel, gépparkkal rendelkezünk. Munkáink nagy része Szeged vonzáskörzetében található. Jelentős referenciákkal rendelkezünk.


  Részletek
 • 8. Bük-Házak Építő, Gyártó és Szolgáltató Kft.

  1118 Budapest, Dayka G. u. 3.

  A német tulajdonú, Magyarországon alapított cég az EU igényeinek is megfelelő minőségű készházakat és hagyományos téglaházakat, téglaépületeket épít hazánkban. Minőség elfogadható áron!


  Részletek
 • 9. Fémtechnika-Ép Kft.

  4033 Debrecen, Kőrösi Csoma Sándor u. 15.


  Részletek
 • 10. Mérnök Menedzser

  1139 Budapest, Petneházy utca 21.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak