Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

ipari hűtőgép szerelése

kifejezésre
1

Ipari hűtőgép szerelése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CS 80 Kft.

  CS 80 Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Csömöri út 80.

  A háztartási gép üzletág nap mint nap elégíti ki a nagy számú közületi és egyéni ügyfél igényeit, a klíma üzletág pedig számos egyéni és közületi ügyfél családi házának, lakásának klimatizálását végzi folyamatosan.
  Kiemelt ügyfeleinknek kedvező fizetési konstrukciókkal állunk rendelkezésére.


  Részletek
 • 2. Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft.

  Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu Szilágyi Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőgép szerelése - Tudakozó.hu

  1028 Budapest, Kevélyhegyi út 3.

  1992 óta önálló vállalkozásként foglalkozunk hűtő- és klímatechnikával.
  Arculatunk három fő profilból tevődik össze:
  - szaküzlet
  - szerviz
  - hűtőaggregát gyártása
  Szaküzlet:
  Üzletünket 1996-ban nyitottuk meg Budapest, XI. ker., Karinthy Frigyes u. 32. szám alatt.Üzletünkben a lakossági hűtőalkatrészek, valamint szerelők, szervizek is megtalálják alkatrészigényüket, megtekinthetőek a megnövelt hőcserélővel és automatikával ellátott hűtőaggregátok.Árukínálatunk legszélesebb skáláját az ipari hűtők alka...


  Részletek
 • 3. Labaroti Kft.

  6791 Szeged, Negyvennyolcas u. 44.

  Hűtő és fejőberendezések kereskedelme, javítása, karbantartása.

  Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a fent említett témakörökben. Rugalmas és gyors munka jellemző ránk a hozzáértő szakmai vezetés és a jól képzett, összeszokott szerelői gárdának köszönhetően. Alkatrész raktárunk nagy biztonságot nyújtó készlettel rendelkezik, beszállítói körünk széles és megbízható. 24 órás ügyeleti rendszerben tevékenykedünk a Dél-Alföld három megyéjében, esetenként messzebb is.

  Irodánk munkanapokon délelőtt 09-...


  Részletek
 • 4. Gábriel Hűtőgépszerviz

  7632 Pécs, Viola utca 12.

  Alaptevékenységünk az ipari hűtőgépek és rendszerek tervezése, ezek összeépítése, komplett rendszerek kivitelezése, valamint hűtőberendezések javítása, karbantartása.


  Részletek
 • 5. BHA Bíró Hűtéstechnikai és Acélszerkezetgyártó Ipari Kft.

  8300 Tapolca, Dózsa György út 34.

  Cégünk hűtéstechnikával, acél- és fémszerkezetekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Hussmann Hűtőipari Kft.

  9024 Győr, Orgona u. 10.

  Cégünk Magyarországon 10 éve működik, és a szomszédos országokban is aktívan tevékenykedik a kereskedelmi hűtéstechnika területén. 24 órás szervizszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére külföldön is. Legfőbb referenciáink: kb. 20 Tesco áruház komplett hűtéstechnikája.
  HUSSMANN - amerikai alapítású cég - Saint Louisban muködo gyárának termékei közel 45%-ban uralják az USA piacát. Az elso szabadalmaztatott hús-hutopultot 1917-ben a HUSSMANN gyártotta. Mint a világ egyik vezeto hutoberendezés-gyártója,...


  Részletek
 • 7. Reál-Szerviz Háztartásigép-Szerviz és Szaküzlet

  1161 Budapest, Csömöri út 80.

  Cégünk háztartási gépekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Gyenei József egyéni vállalkozó

  2400 Dunaújváros, Kőrösi Csoma Sándor u. 20.

  A cég klímatechnikai és hűtőgépszereléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Hűtőgép és Klímaszerviz egyéni vállalkozás

  1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

  Cégünk klímatechnikával, hűtőberendezésekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Ifj. Körmöczy László egyéni vállalkozó

  2220 Vecsés, Dózsa Gy. u. 84-86.

  Cégünk ipari hűtőgépek javításával vívta ki partnerei elismerését. Szolgáltatásunk a Túró Rudi készítésénél használható hűtőalagút készítésével bővül a közeljövőben.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak