Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

ipari hűtőberendezés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Ipari hűtőberendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft.

  Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Kassai-Klíma Hűtő- és Klímatechnikai Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu

  2119 Pécel, Április 4. u. 14.

  1991-ben magánvállalkozásként kezdtük meg ipari hűtőberendezések karbantartásával, hűtőházak szerelésével, telepítésével tevékenységünket.

  1996 óta foglalkozunk:
  - lakások, családi házak, intézmények, irodák klimatizálásával,
  - klímaberendezések forgalmazásával,
  - hűtőpultok, élelmiszer üzletek berendezéseinek javításával, készítésével, forgalmazásával,
  - hőmérséklet regiszterek, hűtéstechnikai felügyeleti rendszerek telepítésével,
  - élelmiszer-feldolgozó üzemek hőszigetelési, teljes hűtéstechnikai ...


  Részletek
 • 2. Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt.

  Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu

  6640 Csongrád, Rév István u. 5

  A Frigolux Rt. kereskedelmi és vendéglátóipari hűtők és mélyhűtők azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Eurotechnika 2000 Kft.

  Eurotechnika 2000 Kft. - Ipari hűtőberendezés - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Hunyadi János u. 3.

  Az Eurotechnika 2000 Műanyagipari és Szolgáltató Kft. modern műanyagipari, csomagolástechnikai és élelmiszeripari technológiák tervezésével a megvalósításhoz szükséges gépek, berendezések forgalmazásával, telepítésével és azok karbantartásával foglakozik.
  Fő célkitűzése, hogy a legmodernebb és leggazdaságosabb technológiákat ismertesse meg és ajánlja Partnereinek, akikkel hosszútávú kapcsolat kiépítésére törekszik.
  Márkanevek:
  ATLAS FILTRI, BERCHI, EUROCHILLER, ITALWORK MS, MORETT, NEGRI BOSSI, PRIMP...


  Részletek
 • 4. Labaroti Kft.

  6791 Szeged, Negyvennyolcas u. 44.

  Hűtő és fejőberendezések kereskedelme, javítása, karbantartása.

  Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a fent említett témakörökben. Rugalmas és gyors munka jellemző ránk a hozzáértő szakmai vezetés és a jól képzett, összeszokott szerelői gárdának köszönhetően. Alkatrész raktárunk nagy biztonságot nyújtó készlettel rendelkezik, beszállítói körünk széles és megbízható. 24 órás ügyeleti rendszerben tevékenykedünk a Dél-Alföld három megyéjében, esetenként messzebb is.

  Irodánk munkanapokon délelőtt 09-...


  Részletek
 • 5. MH Kft.

  2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.

  A cég 1999-ben alakult, fő tevékenységünk kereskedelmi hűtőberendezések, valamint ipari hűtők tervezése, szervizelése, illetve kivitelezése.
  Ügyfeleink részére 24 órás szervizszolgáltatást biztosítunk. Vállaljuk üzleti berendezések telepítését, beállítását, szakszerű beszerelését.


  Részletek
 • 6. Mita Kft.

  1121 Budapest, Irhás árok 61.

  A cég 1992-ben alakult. Leglényegesebb tevékenységi köre a kereskedelmi és ipari hűtőberendezések telepítése, karbantartása, javítása.


  Részletek
 • 7. Merhaut Hűtéstechnikai Kft.

  2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.

  A cég 1999-ben alakult, fő tevékenységünk kereskedelmi hűtőberendezések, valamint ipari hűtők tervezése, szervizelése, illetve kivitelezése.
  Ügyfeleink részére 24 órás szervizszolgáltatást biztosítunk. Vállaljuk üzleti berendezések telepítését, beszállítását, szakszerű beszerelését.


  Részletek
 • 8. Spectrum-Co Kkt.

  7500 Nagyatád, Hunyadi u. 8.

  Spektrum Klíma - a jó légkör titkai!


  Részletek
 • 9. Freonteszt Szerviz Kkt.

  1025 Budapest, Törökvész út 118/a.

  Cégünk a hűtőtechnika területén technológiai szereléssel, javítással és karbantartással foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Cooler-Service Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  6000 Kecskemét, Úrihegy 51.

  Kereskedelmi és vendéglátóipari, valamint nagykonyhai hűtők és egyéb berendezések karbantartását, javítását vállaljuk.


  Részletek