Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

18 db találat

ipari hűtő

kifejezésre
1 | 2

Ipari hűtő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt.

  Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Ipari hűtő - Tudakozó.hu

  6640 Csongrád, Rév István u. 5

  A Frigolux Rt. kereskedelmi és vendéglátóipari hűtők és mélyhűtők azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Labaroti Kft.

  6791 Szeged, Negyvennyolcas u. 44.

  Hűtő és fejőberendezések kereskedelme, javítása, karbantartása.

  Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a fent említett témakörökben. Rugalmas és gyors munka jellemző ránk a hozzáértő szakmai vezetés és a jól képzett, összeszokott szerelői gárdának köszönhetően. Alkatrész raktárunk nagy biztonságot nyújtó készlettel rendelkezik, beszállítói körünk széles és megbízható. 24 órás ügyeleti rendszerben tevékenykedünk a Dél-Alföld három megyéjében, esetenként messzebb is.

  Irodánk munkanapokon délelőtt 09-...


  Részletek
 • 3. Cooltech Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  2315 Szigethalom, Szabadkai u. 74.

  Autóklímák javítása, garanciával. Garanciát vállalunk.


  Részletek
 • 4. ANTARKTISZ Hűtőgépgyártó és Javító Kft.

  6727 Szeged, Benczúr u. 62./ Központ

  Cégünk 1990 alakult Szegeden, 100% magyar tulajdonnal. Vállalkozásunk fo tevékenységét a hutés-, klíma-, valamint a légtechnikához kapcsolódó gépészeti feladatok alkotják. Képzett szakembergárdánkkal, jól felszerelt muszaki és logisztikai hátterünkkel gyorsan és szakszeruen tudunk megfelelni a szakmai kihívásoknak, és a mindennapi élet problémáinak. Ügyfeleink között megtalálhatók a lakossági megrendelok, a kis- és középvállalkozások, a multinacionális cégek, az önkormányzatok, egészségügyi és szociális int...


  Részletek
 • 5. Merhaut Hűtéstechnikai Kft.

  2800 Tatabánya, Búzavirág u. 8.

  A cég 1999-ben alakult, fő tevékenységünk kereskedelmi hűtőberendezések, valamint ipari hűtők tervezése, szervizelése, illetve kivitelezése.
  Ügyfeleink részére 24 órás szervizszolgáltatást biztosítunk. Vállaljuk üzleti berendezések telepítését, beszállítását, szakszerű beszerelését.


  Részletek
 • 6. Cooler-Service Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  6000 Kecskemét, Úrihegy 51.

  Kereskedelmi és vendéglátóipari, valamint nagykonyhai hűtők és egyéb berendezések karbantartását, javítását vállaljuk.


  Részletek
 • 7. BHA Bíró Hűtéstechnikai és Acélszerkezetgyártó Ipari Kft.

  8300 Tapolca, Dózsa György út 34.

  Cégünk hűtéstechnikával, acél- és fémszerkezetekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Bosco Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 24.

  Cégünk műanyagtermékek nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Hussmann Hűtőipari Kft.

  9024 Győr, Orgona u. 10.

  Cégünk Magyarországon 10 éve működik, és a szomszédos országokban is aktívan tevékenykedik a kereskedelmi hűtéstechnika területén. 24 órás szervizszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére külföldön is. Legfőbb referenciáink: kb. 20 Tesco áruház komplett hűtéstechnikája.
  HUSSMANN - amerikai alapítású cég - Saint Louisban muködo gyárának termékei közel 45%-ban uralják az USA piacát. Az elso szabadalmaztatott hús-hutopultot 1917-ben a HUSSMANN gyártotta. Mint a világ egyik vezeto hutoberendezés-gyártója,...


  Részletek
 • 10. Vendesz Vendéglátóeszköz Forgalmazó és Szolgáltató Kkt.

  7100 Szekszárd, Pollack M. u. 93.

  Minden, ami vendéglátás. Az egyszerűtől a vegyesig. Otthonában mindenki vendéglátó.


  Részletek