Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

ingatlan alapú befektetési projekt

kifejezésre
1

Ingatlan alapú befektetési projekt keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. OTP INGATLAN Alapkezelő Zrt.

  OTP INGATLAN Alapkezelő Zrt. - Ingatlan alapú befektetési projekt - Tudakozó.hu OTP INGATLAN Alapkezelő Zrt. - Ingatlan alapú befektetési projekt - Tudakozó.hu OTP INGATLAN Alapkezelő Zrt. - Ingatlan alapú befektetési projekt - Tudakozó.hu OTP INGATLAN Alapkezelő Zrt. - Ingatlan alapú befektetési projekt - Tudakozó.hu

  1012 Budapest, Pálya u. 4-6

  Az OTP Ingatlan Alapkezelő Rt. az OTP Bank 51%-os, valamint a CD Hungary Rt. 49%-os részesedésével működő társaság. Az Alapkezelő szervezete kifejezetten az ingatlanalap kezelésére lett létrehozva. Az Alapkezelő az ingatlanalap kezelését kizárólagos tevékenységként végzi.

  Az OTP Ingatlanbefektetési Alap az első nyíltvégű befektetési alap, amelyet az alapkezelő kialakít és kezel, egy olyan piaci szegmensben, ahol konkurens termékek korlátozott számban vannak jelen, illetve amelynek növekedési lehetőségei...


  Részletek
 • 2. Geomix-R Kft.

  2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. u. 18. III/3.

  A Geomix-R cégek komplett generál managementjét végzi könyvvitel, számvitel, illetve adóügyek vonatkozásában, továbbá hatóságok előtti jogi képviseletüket is ellátja. Forduljon hozzánk bizalommal!


  Részletek
 • 3. IN-CO Ingatlanbefektetési és Tanácsadó Kft.

  4025 Debrecen, Piac u. 69.


  Részletek
 • 4. Ujj & Ujj & Partners Tanácsadó és Menedzser Kft.

  1134 Budapest, Tüzér u. 43. II/21.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak