Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

27 db találat

ingatlanépítés

kifejezésre
1 | 2 | 3

Ingatlanépítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szabó és Társa 2006 Kft.

  Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Szabó u.9.

  Társaságunk 2006-ban alakult meg főként építőipari kivitelezői tevékenység végzésére. Az elmúlt évek során profilunk egyre inkább kibővült annak érdekében, hogy árbevételünk és az ehhez kapcsolódó nyereségünkben fejlődést tudjunk produkálni.
  Tevékenységünk az elmúlt évek során kiterjedt a kivitelezési-felújítási munkákon felül az épületek üzemeltetésére és különböző létesítmények takarítására is. Kezdetben cégünk leginkább épületgépészeti és elektromos szerelési munkákat végzett, de a vállalkozás folyamat...


  Részletek
 • 2. Csőviszsz Kft.

  Csőviszsz Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Csőviszsz Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu Csőviszsz Kft. - Ingatlanépítés - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Pesti Határ út 1631


  Részletek
 • 3. F.E.B.A. Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1192 Budapest, Thököly út 10.

  Cégünk az alaptól a kész házig vállalja házak, sorházak építését, új házak értékesítését, valamint víz-, gáz-, fűtésszerelését, útépítést, csatornaépítést. Fuvarozásban és személyszállításban is a legjobbak vagyunk. A környezetvédelmet, energiahasznosítást is ránk bízhatja. Ipari gépek javítását, forgalmazását is vállaljuk.


  Részletek
 • 4. Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

  4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 18-20.

  Ingatlanvétel esetén ingyen közvetítjük Önnek a potenciális partnert!


  Részletek
 • 5. Luxbau Lakásépítő, Beruházó és Ingatlanfejlesztő Kft.

  1029 Budapest, Zsíroshegyi utca 42/a.

  A társaság teljes mértékben magyar és a legkiválóbb magyar beszállítók termékeit használja fel az ingatlanok építése során. Célunk az, hogy elérhető áron jó minőségű ingatlanokat építsünk Önöknek. Olyanokat, melyekben Ön és Családja nyugalomban, kényelemben és biztonságban érezheti magát.


  Részletek
 • 6. Ében Ingatlanforgalmazó és Építőipari Kft.

  1085 Budapest, Üllői út 2-4. III/40.

  Társaságunk 1995-ben alakult, és jelenleg ingatlanfejlesztéssel, ingatlanközvetítéssel és ingatlanok forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Linest Fejlesztési és Beruházási Kft.

  1036 Budapest, Lajos utca 59.

  Cégünk fő tevékenységi köre lakóingatlanok fejlesztése, építése.


  Részletek
 • 8. Univerzál Építő és burkoló egyéni vállalkozás

  9200 Mosonmagyaróvár, Bauer R. u. 32.

  Az Univerzál egyéni vállalkozás - mintegy 30 éves szakmai tapasztalattal - építőipari kivitelezéssel és burkolatforgalmazással foglalkozik. Hőszigetelő vakolatok, festékszínkeverések, hőszigetelő rendszerek. Univerzál, Vecsei Tibor - Mosonmagyaróvár, Bauer R. u. 32, Tel: 06-30-9361-673


  Részletek
 • 9. Integrál-Hexa Rt.

  9022 Győr, Bajcsy Zsilinszky út 68.

  Az INTEGRÁL-H határozott szándéka, hogy előnyös környezetben, magas felszereltségű, a kornak megfelelő színvonalú lakásokat kínáljon vevőinek, amelyek építészetileg is igényes alkotások.


  Részletek
 • 10. Invest Centrum 2000 Kft.

  7400 Kaposvár, Füredi út 136.

  Cégünk ingatlan építéssel és forgalmazással, valamint uszodatechnikai berendezések értékesítésével foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak