Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

ingatlanátépítés

kifejezésre
1

Ingatlanátépítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szabó és Társa 2006 Kft.

  Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu Szabó és Társa 2006 Kft. - Ingatlanátépítés - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Szabó u.9.

  Társaságunk 2006-ban alakult meg főként építőipari kivitelezői tevékenység végzésére. Az elmúlt évek során profilunk egyre inkább kibővült annak érdekében, hogy árbevételünk és az ehhez kapcsolódó nyereségünkben fejlődést tudjunk produkálni.
  Tevékenységünk az elmúlt évek során kiterjedt a kivitelezési-felújítási munkákon felül az épületek üzemeltetésére és különböző létesítmények takarítására is. Kezdetben cégünk leginkább épületgépészeti és elektromos szerelési munkákat végzett, de a vállalkozás folyamat...


  Részletek
 • 2. MONTÍR-COOP Kft.

  1047 Budapest, Baross utca 22.

  Társaságunk igen magas színvonalon generálkivitelezőként és építőipari beruházóként, az elmúlt években lakóépületek, társasházak, irodaépületek, ipari létesítmények tervezését, kivitelezését, felújítását, áttelepítését, komplex technológiai szerelési munkálatait végezte és szerzett tapasztalatot.


  Részletek
 • 3. BHG Hausbau Kft.

  1124 Budapest, Csörsz u. 45.


  Részletek
 • 4. Tima-Bau Hungary Kft.

  3458 Tiszakeszi, Községháza u. 58.


  Részletek
 • 5. Árkád Ingatlaniroda

  1032 Budapest, Kiscelli út 18.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak