Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

informatikai projekt

kifejezésre
1

Informatikai projekt keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TOCO Kft.

  1075 Budapest, Wesselényi u. 2.

  Cégünk a TOCO Kft. egy fiatal, 4 éves informatikai tanácsadó vállalat.


  Részletek
 • 2. OLYMPIATRADE HUNGARY Kft

  5720 Sarkad, Ipari Park 1.

  Az Olympiatrade Hungary Kft. fő tevékenységi köréhez tartozik a Sarkadi Ipari park üzemeltetése, a betelepedett vállalkozások hatékony műkö-déshez szükséges infrastruktúra biztosítása. Az ipari parki területté nyílványtott mintegy 160 ha. terület ideális lehetőséget nyújt befektetők és vállalkozások számára egyaránt.

  Az Ipari parkon belül kerül kialakításra egy Biopark. A nagy beruházás magába foglal egy présüzemet, melynek éves kapacitása 20.000 t nyersolaj, egy 30.000 t kapacitású bioetanol üzemet, va...


  Részletek
 • 3. Gemini-IT Informatikai Szolgáltató Kft.

  ,

  Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára olyan informatikai megoldásokat alakítsunk ki, melyek tehermentesítik őket a mindennapi informatikai üzemeltetés, problémamegoldás alól, s ezzel segítsük azt, hogy alaptevékenységükkel foglalkozhassanak. Az igények rugalmas kezelésével, a megoldás testreszabásával, a legoptimálisabb feltételek megkeresésével segítjük a költséghatékony informatikai környezet kialakítását.


  Részletek
 • 4. Norg Kft.

  1149 Budapest, Nagy Lajos király u. 181.

  Projektszervezés és tenderek bonyolítása Budapest szívében!


  Részletek
 • 5. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

  1076 Budapest, Dózsa György út 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak