Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

informatikai outsourcing

kifejezésre
1

Informatikai outsourcing keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDIPORT Kft.

  EDIPORT Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33.

  Az EDIPORT Kft. informatikai és távközlési alkalmazások integrációjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. T-Systems Hungary Kft.

  T-Systems Hungary Kft. - Informatikai outsourcing - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 3.em. Lurdy-Ház

  Komplex informatikai rendszerek létrehozása, rendszerintegráció, alkalmazásfejlesztés, fővállalkozás, konzultáció.


  Részletek
 • 3. Inter Computer Informatikai Zrt.

  1075 Budapest, Károly krt. 3/a.

  Számítástechnikai cikkek forgalmazása.


  Részletek
 • 4. MONTANA Tudásmenedzsment Rendszerintegrátor és Szoftverfejlesztő Kft.

  1016 Budapest, Mészáros u. 58/b

  A Montana Rt. immár 13 éve a magyar informatikai piac meghatározó szereplője, és pozícióját az ügyfeleinek nyújtott széles körű és magas színvonalú szolgáltatások által kívánja erősíteni. Rendszerintegrációs csapata magas szintű szakmai képzettséggel és többéves tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése területén. Saját fejlesztésű szoftvertermékei Microsoft környezetben kínálnak átfogó digitális irodai alkalmazásokat.


  Részletek
 • 5. Lufthansa Systems Hungária Kft.

  1123 Budapest, Alkotás u. 53.

  A Lufthansa Systems Hungária Kft. a németországi Lufthansa Systems cégcsoport tagja. A Lufthansa Systems Group GmbH az innovatív informatikai és e-business megoldások világviszonylatban vezető szállítója a légiforgalom területén.


  Részletek
 • 6. CY-TECH Solutions Bt.

  1061 Budapest, Király u. 48.


  Részletek
 • 7. IT Services Hungary Kft.

  1117 Budapest, Neumann János u.1/c.

  Az IT Services Hungary a T-Systems International magyarországi leányvállalata. Budapesti és debreceni szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.

  A legmodernebb technológiákra épülő termékskálánk többek között az ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak