Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

informatikai hálózat karbantartása

kifejezésre
1

Informatikai hálózat karbantartása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Optim Kft.

  Optim Kft. - Informatikai hálózat karbantartása - Tudakozó.hu Optim Kft. - Informatikai hálózat karbantartása - Tudakozó.hu

  1086 Budapest, Horváth M. tér 16.

  Cégünk számítástechnikai alkatrész-forgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Computer-Technika Kft.

  Computer-Technika Kft. - Informatikai hálózat karbantartása - Tudakozó.hu

  7624 Pécs, Szigeti út 89.

  A Computer-Technika Kft. 1990-ben alakult. Vállalati politikánk része a magas műszaki színvonalú termékek fejlesztése, gyártása, értékesítése, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások (telepítés, oktatás, tanácsadás, szerviz).


  Részletek
 • 3. Egérpad Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

  1165 Budapest, Gizella tér 6.

  Napjainkban a vállalatoknál működő számítógépes rendszerek egyre nagyobbak, bonyolultabbak és egyre szerteágazóbb feladatokat látnak el. A megbízható működés létfontosságú, hiszen az esetleges meghibásodások komoly anyagi és üzleti veszteségeket okozhatnak. Az Egérpad Bt. ennek elkerülése érdekében nyújt segítséget.


  Részletek
 • 4. DigiWorx Hungary Kft.

  3200 Gyöngyös, Virág u. 16.

  Cégunk gyengeáramú rendszerek teljeskörű kivitelezésével, karbantartásával, javításával foglalkozik, immár több mint 10 éve. Az ország majd' minden tájegységén megfordultunk már.
  Teljes körű informatikai és telekommunikációs rendszerkiépítés, a tervezéstől a kivitelezésig.
  Aktív és passzív hálózati elemek telepítése, miniális költséggel.
  Minden hálózatos probélmáját megoldjuk, kérjük keressen elérhetőségeinken.


  Részletek
 • 5. NetCall Távközlési Szolgáltató Rt.

  1064 Budapest, Podmaniczky u. 57.

  A NetCall Távközlési Szolgáltató Részvénytársaságot 2000. decemberében alakították meg olyan magyar befektetők, akik fontosnak érzik a hazai telekommunikációs piac kínálatának javítását, valamint az árak csökkentését.


  Részletek
 • 6. Marker Telekom Bt.

  1046 Budapest, Falemez u. 11.

  A Marker Telekom Bt 1992-ben 15 éves szakmai tapasztalatokra alapozva magánszemélyekből alakult meg azzal a céllal, hogy megrendelői igényeit nagy felkészültséggel, rugalmasan és teljeskörűen ki tudja elégíteni. Fő tevékenységi körünk: a távközlés. Eme tevékenységeink támogatására különböző irodatechnikai berendezések forgalmazásával, szervizelésével is foglalkozunk.


  Részletek
 • 7. LAN Kft.

  1155 Budapest, Kolozsvár utca 7.

  A LAN Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. 1991. decemberében alakult, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás - a tulajdonosok egyúttal a cég alkalmazottai is.
  Legfőbb célunk a hozzánk forduló jelentős számú felhasználó gyors, hatékony kiszolgálása. A LAN Kft. alkalmazotti létszáma jelenleg 30 fő. A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Kollégáinka...


  Részletek
 • 8. Andocsek Kft.

  1024 Budapest, Buday László u. 12.

  Az Andocsek Kft. fő profilja komplex számítástechnikai és informatikai szolgáltatás.


  Részletek
 • 9. CEO Számítástechnikai KFT.

  9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6.


  Részletek
 • 10. Kiss-Computer Bt.

  6034 Helvécia, Kiskőrösi út 21/a


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak