Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

informatikai biztonsági auditálás

kifejezésre
1

Informatikai biztonsági auditálás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDIPORT Kft.

  EDIPORT Kft. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33.

  Az EDIPORT Kft. informatikai és távközlési alkalmazások integrációjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Fixx Informatikai és Biztonsági Tanácsadó Rt.

  Fixx Informatikai és Biztonsági Tanácsadó Rt. - Informatikai biztonsági auditálás - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Óbudai sziget 213.

  A cég az informatikai biztonság területén folytat tevékenységet. A társaság tagjai belföldi természetes személyek.


  Részletek
 • 3. PROTAN Informatikai Biztonsági Tanácsadó Rt.

  1121 Budapest, Konkoly-Thege M. út 29-33.

  A PROTAN Részvénytársaság szolgáltatásai a globalizációból eredő kihívásoknak való megfelelést elősegítő stratégiai tanácsadástól a katasztrófatervek készítéséig terjedő széles skálát ölelik fel.


  Részletek
 • 4. UNIX Rendszerház Kft.

  5000 Szolnok, Ságvári krt. 4 /237.

  Cégünk, a UNIX Rendszerház komplex megoldást ajánl számítástechnikai és irodatechnikai hardverek és szoftverek szállítására, üzembehelyezésére és karbantartására. Tevékenységünk során gondosan ügyelünk a partnerek informatikai biztonságára.


  Részletek
 • 5. Kancellár.hu Kft.

  1138 Budapest, Népfürdő u. 22.

  A kancellár.hu Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai biztonsági cége.


  Részletek
 • 6. ProCons Kft.

  6000 Kecskemét, Jókai u. 44.

  Célunk, hogy szakmai tapasztalatainkra alapozva tanácsainkkal, javaslatainkkal, szakértői állásfoglalásunkkal a Takarékszövetkezeteket segítsük.


  Részletek
 • 7. 2F 2000 Kft.

  1016 Budapest, Hegyalja út 5.

  A 2F 2000 Kft. 1991 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A cég az informatikai biztonság területén kezdetben hozzáférés-védelemmel és a kapcsolódó területekkel foglalkozott, ám felismerve a számítógépes vírusok jelentőségének ugrásszerű növekedési trendjét, folyamatos képzéssel komoly szakértői bázist épített ki a kriptográfia, a hálózatbiztonság és az információbiztonsági tanácsadás (IT bizonsági audit, Biztonsági Szabályzat) területén is. A 2F 2000 Kft. szakemberei feladatuknak érzik, hogy a felhasz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak