Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

informatikai auditálás

kifejezésre
1

Informatikai auditálás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. HIS Software Kft.

  HIS Software Kft. - Informatikai auditálás - Tudakozó.hu

  1122 Budapest, Bíró u. 7.

  A HIS Software Kft. 1998-ban jött létre. Cégünk kizárólag információbiztonsági alkalmazásokkal foglalkozik, melyeket teljeskörű megoldásként kínálunk partnereink részére. A biztonsági rendszerek értékesítése mellett cégünk rendszerintegrátori szinten részt vesz azok kialakításában, kezdve a rendszerek tervezésével, a kialakításhoz szükséges konzultációs szolgáltatások biztosításán át egészen a felhasználók betanításáig és az alkalmazások folyamatos karbantartásáig....


  Részletek
 • 2. E-Pont Internet-Centrum

  2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 88.

  A vállalkozás alaptevékenysége informatikai és informatikával összefüggő szolgáltatások biztosítása magánszemélyek, egyéni-, mikro- és kisvállalkozások számára, valamint intézmények és szervezetek számára. Cégünk az Oroszlány és Környéke internet szerver üzemeltetője.


  Részletek
 • 3. VM Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Rt.

  1047 Budapest, Attila utca 110.

  E-commerce alkalmazások tervezése, kivitelezése és a kapcsolódó szolgáltatások.


  Részletek
 • 4. AQUIS Informatika Zrt.

  1035 Budapest, Vörösvári út 103-105.


  Részletek
 • 5. 3G Informatikai Szolgáltató Kft

  1121 Budapest, Kázmér ut 34.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak