Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

226 db találat

idegenforgalom

kifejezésre
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Idegenforgalom keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 121. HOTEL UNI

  8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 10.

  Az egész évben nyitva tartó háromcsillagos szálloda a fürdőváros központjában, közvetlen a vízparton található.


  Részletek
 • 122. Kismarja Község Önkormányzata

  4126 Kismarja, Bocskai u. 20.

  Kismarja egy csendes község Hajdú-Bihar megyében, Hencida, Pocsaj-Esztár, Nagykereki és Bojt határolják. A falu és Pocsaj-Esztár határánál vonul át a Berettyó-folyó.


  Részletek
 • 123. Hotel Kapitány Wellness

  8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.

  Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár lábainál fekszik a 2 éve megnyílt Hotel Kapitány**** Wellness. A 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul, vendégeink családias hangulatban élvezhetik különleges szolgáltatásainkat.

  A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen - nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja.

  Az épületet körülölelő szép és n...


  Részletek
 • 124. Elizabeth Hotel ****

  5700 Gyula, Vár u.1.

  A négycsillagos Elizabeth Hotel a Dél-Alföld egyik legszebb történelmi városában, Gyulán várja a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Szállodánk a város központjában, a méltán híres Várfürdőtől 200 méterre helyezkedik el, a XV. században épült és Közép-Európában egyedülálló módon máig épen maradt, gótikus téglavár közvetlen szomszédságában. Vendégeink az étteremből, a bárból és a szobák jelentős részéből egyaránt a gyulai vár jelentette felejthetetlen kilátásban gyönyörködhetnek.
  Kastélyjellegű s...


  Részletek
 • 125. Ciao-2000 Kft.

  3525 Miskolc, Vologda út 4.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.
  Ezek mindegyike a világörökségek felkeresését tűzi ki célul, vezessen az az Alpok hófödte csúcsain át, vagy hullámzó tengerpartokon.

  Tudjuk van, aki inkább maga szereti felfedezni az új helyszíneket. Nekik egyéb szolgáltatásainkkal kívánjuk csökkenteni az utazás izgalmait.

  Két évtizedes fennállásunk alatt kialakított kíváló partnerkapcsolatainknak köszönhetően autóbuszos programjaink részvételi díjára továbbra is garanciát vállalunk, de most egy kicsi...


  Részletek
 • 126. Nagylóc Község Önkormányzata

  3175 Nagylóc, Március 15 tér 4.

  Falunap: május 1.
  Szüreti rendezvény: szeptember 17.

  A község turisztikai látványosságai közé tartozik egy XV. századi gótikus műemléktemplom. A település egy völgykatlanban fekszik, amely gyönyörű természeti környezetet biztosít.


  Részletek
 • 127. 2 SAS Hotel

  2 SAS Hotel - Idegenforgalom - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Gordonka u. 14.

  A 2SAS Hotel a XVI. ker., Gordonka utca 14 szám alatt található, húsz szobás, minden igényt kielégítő kis szálló amelyben a kedves vendég találhat egy kitűnő, görög és magyar ételekre specializált éttermet, egy sörözőt, egy szaunát és egy tíz férőhelyes zárt parkolót.
  Minden szoba fürdőszobás, WC-s, szatelit TV-s, telefonos és van erkélyes, konyhás apartman is a házban. Az étterem 50 férőhelyes, hangulatos, egy görög tavernát idéző milliővel rendkívül alkalmas kisebb rendezvények lebonyolítására (esküvők, ...


  Részletek
 • 128. Chemol Travel

  Chemol Travel - Idegenforgalom - Tudakozó.hu

  1052 Budapest, Deák F. u. 10.

  Az 1990-ben alapított Chemol Travel Utazási Iroda elsősorban az egyre erősödő szakmai utazó réteg és az igényes, színvonalas szolgáltatásokat kereső turisták részére ajánl szolgáltatásokat - Magyarországon és a világ bármely pontján.


  Részletek
 • 129. Annabár Étterem-Panzió

  7940 Szentlőrinc, Március 15.tér.2.

  Baranya megye szívében Pécstől mindössze 15 km-re, a 6-os főút mellett fekvő Szentlőrinc központjában található az Anna-Bár Étterem és Panzió. Gépkocsival és vonattal kb. 20 perc alatt kényelmesen eljuthatnak Pécsre illetve Szigetvárra kedves vendégeink. Ideális szálláshely azoknak az üzletembereknek, cégeknek, akik ideiglenesen a térségben dolgoznak, és mindazoknak, akik a szomszédos Mecsek hegység festői tájait szeretnék bebarangolni (Bükkösd, Orfű, Abaliget).

  A 170 fős étterem és a 20 fő befogadására...


  Részletek
 • 130. Vadvirág Panzió és Étterem

  2545 Dunaalmás, Lilla u. 51.

  A 2000-ben megújult ház emeletén négy fürdőszobás vendégszobában tölthetnek kellemes napokat mindazok, akik szeretik a csendet és nyugalmat.

  Akik gépkocsival érkeznek a belsőudvarban parkolót találnak.

  A község földrajzi fekvéséből adódóan kiváló szórakozási lehetőséget kínál:
  - a vizisportokat, horgászatot kedvelőknek a Dunán, a környező tavakon, strandokon
  - a községet körülvevő hegyek, erdők madarai, apró- és nagyvadai, a vadászat
  szerelmeseinek
  - A sportszeretők örömére teniszpálya, logvard...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak