Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

idegenforgalmi technikus szakképzés

kifejezésre
1

Idegenforgalmi technikus szakképzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent Lőrinc Vendéglátó Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

  3300 Eger, Rákóczi u. 95/a.

  Iskolánk szakközépiskola és szakiskola, melynek elsődleges feladata az általános műveltséget megalapozó, érettségire és szakmai vizsgára, valamint felsőfokú iskolai tanulmányok megkezdésére felkészítő nevelés és oktatás biztosítása, a munkába álláshoz, az önálló életkezdéshez szükséges vendéglátó, idegenforgalmi és kereskedelmi ismeretek nyújtása.
  A vendéglátás és idegenforgalom szakmacsoporthoz tartozó szakmák napjainkban felértékelődtek, a térség idegenforgalmi vonzereje tovább erősödött.
  Az ismeretkö...


  Részletek
 • 2. Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

  Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola - Idegenforgalmi technikus szakképzés - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Halle u. 3.

  Iskolánk felvételt hirdet a vendéglátóipari, kereskedelmi és idegenforgalmi szakmák után érdeklődő, 8-10 osztályt végzett és érettségi vizsgával rendelkező tanulók számára.


  Részletek
 • 3. Ady Endre Gimnázium

  7500 Nagyatád, Dózsa György u. 13

  A nagyatádi Ady Endre Gimnázium 1953-ban azzal a céllal létesült, hogy gimnáziumi érettségire készítse fel a nagyatádi, és a környező kistelepülésen élő fiatalokat.
  A gimnáziumi képzés egészségügyi szakközépiskolai képzéssel egészült ki 1973-tól, válaszolva arra a szakember-utánpótlást biztosító igényre, amit a 6oo ágyas nagyatádi kórház beindítása jelentett. Iskolánk tanulóinak tanulmányi versenyeken elért jó eredményei, és a főiskolai, egyetemi felvételiken bizonyított sikerei méltán emelték intézményünk...


  Részletek
 • 4. Dél-Balatoni Szakközépiskola

  8638 Balatonlelle, Szent István út 6.


  Részletek
 • 5. ALBASTART Kht.

  8000 Székesfehérvár, Budai út 29.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak