Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

hulladéktároló konténer

kifejezésre
1

Hulladéktároló konténer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Karex Kft.

  1112 Budapest, Neszmélyi út 22.

  A hulladékok gyűjtésének és tárolásának korszerű lehetőségét szolgálják a Karex Kft. által gyártott és forgalmazott tárolóedényei. A cég a Gladson termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.


  Részletek
 • 2. FARKAS-TRANSZ Szállítási Kft.

  2531 Tokod, Kossuth Lajos u. 132.

  Szilárd veszélyes hulladék szállítása raklapon, hordóban, konténerben; folyékony veszélyes hulladék szállítása 8 és 10 köbméteres tartályokban. ADR-vizsgával rendelkező korszerű járműpark, belföldi és nemzetközi fuvarozás. Speciális vizsgával rendelkező, gyakorlott géokocsivezetők. Teljeskörű veszélyes hulladékszállítási szolgáltatás.


  Részletek
 • 3. Unischo Kereskedelmi Kft.

  1126 Budapest, Márvány utca 28.

  Célunk a korszerű hulladékgazdálkodás feltételeinek megteremtése.


  Részletek
 • 4. Bognár és Társa Kft.

  5000 Szolnok, Gáz u. 1.

  A Bognár és Társa Kft. fémmegmunkálással, ezen belül lemezmegmunkálással és lépcsőgyártással foglalkozik. Bővebb információért keresse fel weboldalunkat!


  Részletek
 • 5. OFG Technik Kft.

  7635 Pécs, Álmos u. 3.

  Cégünk jelenleg két telephellyel rendelkezik. A vidéki telephelyünkön többségében előgyártás, illetve kisebb méretű termékek sorozatgyártása folyik. Ezzel szemben pécsi telephelyünkön a nagyobb méretű és számú termékek gyártása, kivitelezése történik. Vidéki telephelyünk elérhetősége: Kővágószőlős, Golgota u. 40. Tel: 72/464-417.


  Részletek
 • 6. ETC Környezetvédelmi és Kereskedelmi Kft.

  1111 Budapest, Bartók Béla út 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak