Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

43 db találat

hulladék ártalmatlanítása

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Hulladék ártalmatlanítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Biothys Hungary Kft.

  1043 Budapest, Dugonics u. 11.

  A Biothys Hungary Kft. a német Biothys GmbH kizárólagos magyarországi képviselője.


  Részletek
 • 12. Terra-Vita Környezetgazdálkodási Kft.

  3300 Eger, Grónay u. 10.

  Cégünk a Terra-Vita eljárással olajos hulladékok, élelmiszeripari, mezőgazdasági hulladékok ártalmatlanításával foglalkozik.


  Részletek
 • 13. DHRV Kft.

  2330 Dunaharaszti, Fő út 46.

  Arra törekszünk, hogy fogyasztóink igényeit termékein széles és változatos skálájával a környezetvédelem valamennyi szegmensében a leheto legjobban kielégítsük. Tevékenységünk eredményeképpen növekedjék az általunk ellátott fogyasztók életminosége. Sikeres munkánk érdekében partnerségi kapcsolatokat kezdeményezünk más, hasonló profilú társaságokkal és a tevékenységi köreinkbe tartozó szakmai szervezetekkel.


  Részletek
 • 14. REMONDIS Hulladékgazdálkodási Kft.

  1211 Budapest, Szállító utca 6.

  A REMONDIS világviszonylatban a legnagyobb privát hulladékgazdálkodási cégek egyike. A tradicionális családi vállalkozás több, mint 20 millió embernek nyújt 18.500 dolgozójával, több, mint 6000 speciális járműjével szolgáltatásokat 21 európai országban és Japánban, Kínában, Tajvanon és Ausztráliában is jelen van. A REMONDIS széles szolgáltatási spektrumot kínál a városoknak, településeknek, a begyűjtéstôl egészen a hasznosításig. Magyarországon is egyre több önkormányzat bízza meg nem csak a hulladékgazdálk...


  Részletek
 • 15. A.S.A. Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft.

  2360 Gyál, Kőrösi út 53.

  .Az .A.S.A. magyarországi leányvállalatai széles körű általános hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a városi, ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Nagy járműflottájának, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeinek, valamint a hozzáértő és egyedi tanácsadó szolgáltatásoknak köszönhetően a hulladékgazdálkodás terén a társaság az első, ahova fordulni érdemes.
  Az .A.S.A.-nál a hulladékgazdálkodást a megrendelők ...


  Részletek
 • 16. SMR Hulladékhasznosító Kft.

  1195 Budapest, Árpád u. 9/a.

  Minden hulladéknak megvan a helye, hozza hozzánk, jól jár vele.


  Részletek
 • 17. Jász-Plasztik Kft.

  5100 Jászberény, Jákóhalmi út 11.

  Cégünk műanyagfeldolgozással, akkumulátorgyártással, gépjármű kereskedelemmel és vámügynökségi szolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 18. Pyrus-Rumpold Rt.

  1181 Budapest, Zádor u. 4.

  Cégünk megalapítása óta szakembereink azon fáradoztak, hogy ne csak a szakma egy szűk területével foglalkozzunk, ne csak egy hulladék-ártalmatlanítási lánc végállomása legyünk. Ezen törekvéseink óriási lendületet kaptak a privatizáció során, amikor az osztrák tulajdonosok belépésével rengeteg nyugati tapasztalat, tudás került birtokunkba amely megteremti annak a komplex szolgáltatásnak az alapját, amely az Önök környezetvédelmi problémájának megoldását az állapot felmérésétől a tanácsadáson, tervezésen át a...


  Részletek
 • 19. ÉHG Észak-Magyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt.

  3700 Kazincbarcika, Eszperantó út 2.

  Nincs új a nap alatt: a hulladék, különösen a veszélyes hulladék problémája nem XX. századi jelenség. Izgatta ez már a XIX. század tudósait, a XX. században pedig sor került a gyakorlati megoldások keresésére is. Magyarország messze van Angliától, különösen Borsod-Abaúj-Zemplén megye, ahol az Északmagyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt. működik. A Társaságot 1992. nyarán alapította a miskolci székhelyű Cirkont Hulladékgazdálkodási Zrt. (78,9%), és a Kazincbarcikai Önkormányzat (21,1%) tulajdon résszel.
  A c...


  Részletek
 • 20. Keviterv Akva Mérnöki Váll. Kft.

  5000 Szolnok, Ságvári krt. 4.

  Cégünk műszaki tervezéssel, bonyolítással, kivitelezéssel és tervezői tevékenységgel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak