Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

horgász napijegy

kifejezésre
1 | 2

horgász napijegy keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Délpesti Horgászegyesület

  Weboldal: http://www.delpesthe.hu

  Horgászegyesületünk a horgászok érdekében tevékenykedik.

 • 2. Horgásztanya Paks

  Weboldal: http://www.freeweb.hu/paksihorgasz

  Horgásztanyánk 1997 óta üzemel. Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a biztos fogást.

 • 3. Nagyhorgász Kft.

  Horgászbolt.

 • 4. Platán Étterem

  Weboldal: http://www.restaurantguide.hu/platan

  Várjuk Önt és kedves családját, barátait Dunaremetén a Platán Étteremben, ahol minden nap 10-22 óráig a helyi specialitásokat szolgáljuk fel. Az étteremből gyönyörű kilátás nyílik a helyi horgásztóra, valamint a megyében egyedülálló 1HA-os vadasparkra. Minden héten pénteken és szombaton élőzenével várjuk kedves vendégeinket.

 • 5. Pámer & Péter Kft.

  Cégünk elsősorban horgászati kiegészítőkkel, felszerelésekkel foglalkozik.

 • 6. Vadásztanya

  A Vadásztanya várja mindazokat, akik természetközelben, aktívan szeretnek kikapcsolódni.

 • 7. Palotás Horgásztó, Nógrád megye

  Weboldal: http://www.palotasito.uw.hu

  Szeretne nagy halakat fogni? Ha igen, látogasson el horgásztavunkra, ahol folyamatos telepítéssel biztosítjuk a nagy számú fogásokat. Nálunk gyakori a 10 kg feletti ponty, vagy akár 20 kg feletti amur. Horgászversenyeinkről érdeklődjön a fenti telefonszámon.

 • 8. Holt-Sió, Sió Horgászvíz - Keselyűsi Csárda

  Szeretne gyönyörű környezetben horgászni, pihenni? Látogasson el hozzánk és horgásszon a Sió és Duna-holtágban, a Gemenci erdő mellett. Vendégeinknek szállást is tudunk biztosítani. Rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

 • 9. Préri Horgásztó

  Weboldal: http://www.prerihorgaszto.hu

  A Préri Horgásztó Budapesttől 46 km-re található Kiskunlacháza és Dömsöd között, az 51-es főút mellett. A préri horgásztó 10 halastava 25 hektár területen helyezkedik el. Horgásztavunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes pihenést és kikapcsolódást biztosít. Gyermekeknek játszóház, játszótér áll rendelkezésükre, míg a nagyobbak horgásztavaink gyakori telepítésének köszönhetően gazdag fogásra számíthatnak. Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

 • 10. Kovácshidai Tavak

  Intenzíven telepített horgásztavunkon sok szeretettel várjuk a nagy fogásokra vágyó horgászokat. Horgásztársainknak ajánljuk a pontyra, amurra, csukára, harcsára, compóra való horgászást!

Kapcsolódó kulcsszavak