Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

30 db találat

homlokzati hőszigetelés

kifejezésre
1 | 2 | 3

Homlokzati hőszigetelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fixagom Kft.

  Fixagom Kft. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Fixagom Kft. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Fixagom Kft. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu

  1147 Budapest, Balázs u. 10.

  A FIXAGOM Kft-t 1997-ben magántőkéből alakult. A tulajdonosok Horváth Zoltán, és Gáber Norbert.
  A Kft szakirányú felkészültségét mutatja, hogy egyik tagja a megalakulását megelőzően, már 1985-től folyamatosan alkalmaz függőállványokat.
  A sok éves aktív kísérleti munkával valószínűleg már 1996-ban elértük a hazai mérce legmagasabb műszaki szintjét. Ma ezt a tulajdonságunkat további műszaki érdekességekkel, bővítjük, és mivel a szabályozások is követgetnek bennünket, bátran vágunk neki a vállalat minősítés...


  Részletek
 • 2. Gábor és Gábor Bt.

  Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu Gábor és Gábor Bt. - Homlokzati hőszigetelés - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Szent I. u. 81.

  Cégünk az építőipar és a belsőépítészet területén tevékenykedik. Fő profilunk:lakások,közületek,irodák átalakítása,felújítása minden igényszerint. Kitűzött célunk:ön megálmodja, mi megvalósítjuk!


  Részletek
 • 3. Éder-97 Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  4241 Bocskaikert, Báthory u. 35/a

  Házat, kastélyt, villát építünk, kívánságra házhoz megyünk! Hívja bátran Éder mestert, mert ő az építőipari mesterember!


  Részletek
 • 4. Tivadar Kereskedelmi Kft.

  1147 Budapest, Gyarmat utca 57.

  Vállalkozásunk több mint húsz éve alakult. Forgalmában a hagyományos építőanyagok mellett egyre nagyobb súllyal szerepelnek a korszerű, igényes technológiák anyagai is. Célunk magasszíntű műszaki tájékoztatás, pontos, ütemezett szállítások és megbizható pénzügyi kapcsolatok nyújtása partnereink számára. Vevőink többnyire kivitelező vállalkozások, de szívesen foglalkozunk lakossági vásárlókkal is. Forgalmazott márkák: Terranova, Viacolor, Schiedel,Wienerberger, Remmers, Ytong, Revco Rigips....


  Részletek
 • 5. AQUApont Szigetelés

  2760 Nagykáta, Petőfi u. 5/B

  AQUApont a vizes falak doktora.

  Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat!


  Részletek
 • 6. Mecomer Bt.

  2510 Dorog, Mészáros L. u. 1.

  Ne kenődjön el, inkább keressen, hogy lakása fess legyen! Hívjon, ha ázik-fázik, a vakolat mállik, és nem tud a földön járni! Belső és külső felújítások pontos igény szerinti elvégzése. Ha érdeklődését felkeltette, a Mecomert keresse!


  Részletek
 • 7. Sziklop Kft.

  7627 Pécs, Marx út 94.

  Házon belül és kívül A-tól Z-ig! 1980-óta a lakosság szolgálatában.


  Részletek
 • 8. Staf 96 Rt.

  1108 Budapest, Kozma u. 1.

  Cégünk német gyártóktól közvetlenül importálja termékeit, így a vásárlókhoz versenyképesebb áron tud eljutni! Nálunk a minőség a cégér!


  Részletek
 • 9. Agrando kft

  1122 Budapest, Hajnóczy József ut 24. I/11

  Olasz hang és hőszigetelő panelekkel,építészeti homlokzati rendszerekkel, trapézlemez födémekkel, szendvicspanelekkel állunk partnereink rendelkezésére.


  Részletek
 • 10. DÉNER HÁZAK Kft.

  9700 Szombathely, Csaba út 8.

  Cégünk 1995 óta előregyártott nagypaneles és favázas készházak építésével foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak