Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

61 db találat

hitelkártya

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Hitelkártya keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mátyás Király Gyógyszálló

  Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 17.

  Hajdúszoboszló - A reumások Mekkája - az Alföld ékszerdoboza. A békés kisváros kincse a bőséges napfény, világhírű gyógyvize és mikroklímája.

  A 35 hektáron elterülő strandfürdő medencével, zátonyra futott kalózhajóval, mediterrán tengerparttal minden generációnak felejthetetlen élményt nyújt.
  A 2000-ben épült Aquapark négypályás óriás-, kétféle kamikáze, és óriás csavarcsúszdával, fekete lyuk és őrült folyómedencékkel várja a csobbanás szerelmeseit....


  Részletek
 • 2. OTP Kereskedelmi Bank Nyrt.

  OTP Kereskedelmi Bank Nyrt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  2200 , Kossuth Lajos utca 88 / B

  Az OTP Bank Rt. elődjét Országos Takarékpénztár néven 1949-ben alapították országos állami pénzintézetként, amely lakossági betétgyűjtéssel és hitelek kezelésével foglalkozott. A rákövetkező években hatásköre és tevékenységi köre fokozatosan szélesedett: először ingatlanügyekre kapott engedélyt, később tevékenysége kiterjedt a belföldi devizaszámla-vezetésre, valutaváltásra, majd az önkormányzatok számára is végzett banki tevékenységre. Eredeti funkciói mellett, 1989-től jogosult vállalati hitel- és betétsz...


  Részletek
 • 3. CIB Bank Zrt.

  CIB Bank Zrt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  1027 Budapest, Medve u. 4-14.

  A CIB Bankot 1979 végén alapította egy nemzetközi bankkonzorcium, amelynek tagjai ? a Magyar Nemzeti Bank mellett ? vezető európai és japán bankházak voltak. A Bank tulajdonosi köre 1997-1998-ban ? két lépésben ? átalakult, aminek révén a korábbi kisebbségi olasz tulajdonos a CIB kizárólagos részvényesévé vált. A Banca Intesa és a Sanpaolo IMI 2007 januári fúziójával létrejött Intesa Sanpaolo S.p.A. Olaszország legnagyobb bankcsoportja, 540 milliárd eurót meghaladó mérlegfőösszegével, nemzetközi hálózatával...


  Részletek
 • 4. Magyar Cetelem Bank Zrt.

  Magyar Cetelem Bank Zrt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu Magyar Cetelem Bank Zrt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  1067 Budapest, Teréz krt. 55-57.

  A Bank általános célja a korszerű szemléletű, ügyfélközpontú, modern technikai eszközökkel támogatott lakossági fogyasztási hitelezés folyamatos fejlesztése, ezáltal a piacvezető szerep megtartása. Fő célkitűzés a kártyaüzletág terén, hogy további egyszerűsítésekkel, és az ügyfelek számára történő előnyös ajánlatokkal növelje a kártyakibocsátást és használatot, valamint a kártyával igénybe vehető szolgáltatások körét.

  A célkitűzések szükségessé teszik, hogy folyamatosan fejlessze informatikai rendszerét,...


  Részletek
 • 5. Credigen Bank ZRt.

  Credigen Bank ZRt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  1036 Budapest, Fényes Adolf u. 6-8.

  A Credigen Bank a világ negyedik legnagyobb bankjának, a francia Crédit Agricole pénzügyi csoportnak a tagja. A Crédit Agricole Franciaország piacvezető pénzintézete, amely a világon 135 000 alkalmazottal rendelkezik és több mint 21 millió ügyfél bizalmát élvezi. A Crédit Agricole fogyasztási hitelezésre szakosodott leányvállalata a Sofinco, amely a fogyasztási hitelek piacán Európában vezető pénzintézetként meghatározó részesedéssel bír. Közép Európában Magyarország mellett Csehországban rendelkezik leányv...


  Részletek
 • 6. FHB Kereskedelmi Bank Zrt.

  FHB Kereskedelmi Bank Zrt. - Hitelkártya - Tudakozó.hu

  1082 Budapest, Üllői út 48.

  Az FHB Jelzálogbank Nyrt. Igazgatósága 2006. február 7-i határozatával fogadta el a Bankcsoport 2010-ig szóló középtávú stratégiáját, melyben az intézményi keretek megteremtésének érdekében döntést hozott az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. megalapításáról. A Kereskedelmi Bank részvényeinek 90%-át az FHB Jelzálogbank Nyrt., 10%-át az FHB Szolgáltató Zrt. tulajdonolja. A működési engedély kézhezvételét követően, 2006. december 5-én indult el a hitelintézeti működés Budapesten a központi bankfiókban.

  A 2007 sorá...


  Részletek
 • 7. Oberhauser Appartmanház

  7815 Harkány, Homok u. 3.

  Szeretettel várjuk az Oberhauser családnál új, korszerű házban, téliesítve, hőszigetelve. Zöldövezetben, csendes, nyugodt helyen. A Termálfürdőtől 1000, az élelmiszerbolttól 200 m-re.


  Részletek
 • 8. Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet

  3915 Tarcal, Fő út 66.

  Pénzintézetünk már 45 éve áll elégedett ügyfeleink szolgálatában. Fiókhálózatunkban a betét- és számlavezetésen túl hitelügyintézéssel és biztosítással is foglalkozunk. Ne feledje: a takarékpénztár gyorsabb, rugalmasabb és a légkör is családiasabb!


  Részletek
 • 9. CARDNET Kártyarendszerek és Szolgáltatások Zrt.

  1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9.

  A Cardnet Kártyarendszerek és Szolgáltatások Részvénytársaság azzal a céllal alakult 1992-ben, hogy teljeskörű kártya- és banksemleges szolgáltatást nyújtson a magyarországi elektronikus kártyaelfogadás területén, és jelentős szerepet játsszon a hazai credit-, debit- és chipkártya elfogadói piacon.


  Részletek
 • 10. Ping Kínai Étterem

  1024 Budapest, Moszkva tér 6.

  Cégünk vendéglátással foglalkozik.


  Részletek