Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

hitelesítő berendezés

kifejezésre
1

Hitelesítő berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MOM Vízméréstechnikai ZRt.

  MOM Vízméréstechnikai ZRt. - Hitelesítő berendezés - Tudakozó.hu MOM Vízméréstechnikai ZRt. - Hitelesítő berendezés - Tudakozó.hu MOM Vízméréstechnikai ZRt. - Hitelesítő berendezés - Tudakozó.hu

  4700 Mátészalka, Ipari út 16.

  A MOM Vízméréstechnikai ZRt. Magyarország tradicionálisan piacvezető vállalkozása a víz- és hőmennyiségmérők terén. A termelő tevékenység meghatározó része a mátészalkai központban zajlik, ugyanakkor a részvénytársaság rendelkezik telephelyekkel Miskolcon és Nyíregyházán is.A közel 200 főt foglalkoztató vállalkozás a lakossági és ipari igényeket a legmagasabb szinten kielégítő tevékenységet végez. Termékeit belföldi és export piacokon egyaránt értékesíti.
  Főbb termékei:
  Vízmérők
  Hőmennyiségmérők

  Rends...


  Részletek
 • 2. Entech Mérlegtechnika Bt.

  1153 Budapest, Bocskai u. 33.

  Cégünk analóg és digitális mérlegek, valamint azok alkatrészeinek értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Flogiston Kft.

  2000 Szentendre, Kőzúzó u. 5.

  A Flogiston kft. 1990 óta foglalkozik gázmérő berendezések gyártásával, értékesítésével, szervizelésével, 2000 óta pedig hitelesítő berendezések gyártásával.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak