Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

hidrodinamikus hajtás

kifejezésre
1

Hidrodinamikus hajtás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Voith Turbo Kereskedelmi Kft.

  Voith Turbo Kereskedelmi Kft. - Hidrodinamikus hajtás - Tudakozó.hu Voith Turbo Kereskedelmi Kft. - Hidrodinamikus hajtás - Tudakozó.hu Voith Turbo Kereskedelmi Kft. - Hidrodinamikus hajtás - Tudakozó.hu Voith Turbo Kereskedelmi Kft. - Hidrodinamikus hajtás - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Felvég u. 4.

  A Voith Turbo vállalatcsoport évtizedek óta a hidrodinamikus hajtási komponensek és vasúti járműrendszerek szállítója szerte a világon.
  A Voith Turbo mechanikus, hidrodinamikus, elektromos és elektronikus rendszereket fejleszt, gyárt és épít össze.

  A Voith Turbo Kft. a német Voith Turbo GmbH & CO KG. magyarországi képviselete.

  A Voith Turbo Kft. regionális központként működik, Magyarországon túl az alábbi országokban lát el értékesítési, szervíz és vevőszolgálati feladatokat:
  Albánia, Bosznia Her...


  Részletek
 • 2. Geoservice Kft.

  3527 Miskolc, József Attila u. 59.

  1955-ben alakult meg miskolci székhellyel az a geofizikai szolgáltat, amely cégünk alapításától, 1990. óta Geoservice Kft. (Geoservice Geofizikai, Geológiai és Kútszelvényező Korlátolt Felelősségű Társaság) néven jogfolytonosan végzi tevékenységét.
  Az évtizedek során a kutatási feladatok és a hangsúlyok módosultak, de az alap változatlan: műszeres geofizikai mérések végzése kutatófúrásokban (mélyfúrási geofizika), illetve kutakban (kútvizsgálat). Az eltelt több mint öt évtized alatt folyamatos fejlődés men...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak