Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

hidraulikus présgép

kifejezésre
1

Hidraulikus présgép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Süd-Alu Kft

  6800 Hódmezővásárhely, Makói út

  A SÜD-ALU Kft-t több évtizedes alumínium termék gyártási tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították 1998-ban A cég az elmult évek alatt dinamikus fejlődésen ment keresztül, mind az üzemi feltételek, mind az alkalmazottak tekintetében. A pár fős induló létszám már 40 fő fölé emelkedett.
  A SÜD-ALU Kft jelenleg egy 1500m2-es gyártócsarnokban tevékenykedik a Hódmezővásárhelyi Ipari Parkban, illetve Szentesen egy 800 m2 csarnokban. A géppark és a gyártott termékek köre folyamatosan bővül. A kft kiemelt ...


  Részletek
 • 2. Bohnacker Fémárugyártó Kft.

  8558 Csót, Rákóczi u. 72

  A cég korszerű és igényes fémmegmunkálási technológiával rendelkezik.


  Részletek
 • 3. NAX-Gépker Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  7633 Pécs, Tüskésréti u. 9

  Tevékenységünk: használt, új és felújított fémipari szerszámgépek, géptartozékok, forgácsolószerszámok, mérőeszközök adás-vétele, forgalmazása, illetve műszaki értékbecslés.


  Részletek
 • 4. Optimit Hungária Kft.

  4130 Derecske, Köztársaság u. 29.

  Cégünk 1997-ben alakult. Kezdetben a cseh - akkor még - Optimit gyár termékeit forgalmaztuk. A nevünk ezért Optimit Hungária Kft. Főleg hidraulika tömlőket importáltunk, mivel az akkori egyetlen magyar gyártó nem megfelelő minőségben, illetve a kívánt tekercshosszban látta el a felhasználókat.

  Azóta az Optimit gyár az osztrák Semperit gyár tulajdonába került. A mi nevünk ugyan a régi maradt, de mi sem rekedtünk meg a fejlődésben. Új termékekkel bővűlt az általunk forgalmazott termékskála, főleg ipari töm...


  Részletek
 • 5. Kerámia Gépeket Gyártó és Forgalmazó Kft.

  5600 Békéscsaba, Fiumei út 5.

  A békéscsabai Kerámiagépeket Gyártó és Forgalmazó Kft. közepes méretű gépek gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamán alkalmazott technológiákat - marás, esztergálás, hegesztés, lángvágás, stb. - bérmunkában is vállaljuk. Elsősorban a németországi piacra termelünk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak