Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

hidraulikus és pneumatikus berendezés és alkatrész

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Hidraulikus és pneumatikus berendezés és alkatrész keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ITT Water & Wastewater Magyarország Kft.

  2045 Törökbálint, Feketerét u. 9.

  Az ITT Flygt 1901-ben jött létre, központja Svédországban, Stockholm mellett van. A cég világelső a búvárszivattyúk és -keverők gyártásában.


  Részletek
 • 2. Bosch Rexroth Pneumatika Kft.

  3300 Eger, Bánki Donát u 3

  A Bosch Rexroth AG, a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán át és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika területén a Rexroth biztos partner, aki a gép- és berendezésgyártók valamennyi igényét képes átfogó termék- és rendszerkínálatával kielégíteni. Azok a vállalatok, amelyek piacaikon nagyobb mozgástérhez kívánnak jutni, a R...


  Részletek
 • 3. SOLKISZ Hátfal Szerviz Bt.

  1239 Budapest, Ócsai út 6.

  1994-ben kezdte el cégünk az emelő hátfalak javítását, felszerelését. 2000-ben pedig az emelő hátfalakhoz tartozó alkatrészek forgalmazása új tevékenységként jelent meg palettánkon.


  Részletek
 • 4. Hidromechanika Alkatrészgyártó Kft.

  3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky u. 50.

  Cégünk a hidraulika és a pneumatika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. West Hidraulik Kft.

  8800 Nagykanizsa, Magyar u. 164.

  További telephelyeink:

  Ajka, Tel: 88/500-382

  Szombathely Zanatai út 27/b., Tel: 94/314-546


  Részletek
 • 6. Entra-Sys Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.

  6724 Szeged, Bakay N. u. 24.

  Cégünk a nagy ipari üzemek és termelő kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető, vagy javító-karbantartó szakembereknek.


  Részletek
 • 7. Trennerfy Diesel és Hidraulika Kft.

  1165 Budapest, Demeter u. 3.

  Cégünk hidraulikus és pneumatikus berendezéseket gyárt és forgalmaz.


  Részletek
 • 8. JT. Automatika Bt.

  1103 Budapest, Sorház u. 9/1

  Cégünk a hidraulika, pneumatika és a hajtástechnika területén az elemek és rendszerek forgalmazásával, javításával, szaktanácsadással és szereléssel foglalkozik.

  Javaslatot teszünk a kereskedelemben kapható korszerű elemek beszerzésére, meghibásodott, vagy elavult és már nem beszerezhető hidraulikus-pneumatikus elemek kiváltására.

  Megrendelésük alapján - rövid határidővel szállítunk - szivattyúkat, motorokat, szelepeket, szűrőket, hidraulika és pneumatika tömlőket, hengereket, csőcsatlakozókat, mérő é...


  Részletek
 • 9. HIDROPRESS Hidraulikajavító és Kereskedelmi Kft.

  1181 Budapest, Zádor u. 8.

  Tevékenységeink: hidraulikus gépek és elemek felújítása, szervize; jármű és ipari kardánok felújítása, összeépítése, alkatrészek forgalmazása; ipari elektronika tervezése, gyártása, szervize; hidraulikus és speciális tömlők gyártása, alkatrészek felújítása; hidraulikus elemek, tömítések, szerelvények forgalmazása, központi kenőrendszerek forgalmazása és beépítése.


  Részletek
 • 10. Gimex Hidraulika Kft.

  9025 Győr, Selyem u. 1.

  Hidraulikus és gépipari elemek kül- és belkereskedelemre. Tervezés, gyártás, javítás.


  Részletek