Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

helpdesk

kifejezésre
1 | 2

Helpdesk keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KEYMILE Kft.

  KEYMILE Kft. - Helpdesk - Tudakozó.hu

  1022 Budapest, Bég út 3-5

  Cégünk az informatikán belül specializáltan az adatátvitel és a kommunikáció területén belül nyújt kiemelkedő szolgáltatást. Amennyiben nem elegendő az angol/német nyelvű weblapunk, kérjük hívja irodánkat a 457-0105-ös budapesti telefonszámon vagy kérjen ajánlatot az info@datentechnik.hu e-mail címen.


  Részletek
 • 2. T-Systems Hungary Kft.

  T-Systems Hungary Kft. - Helpdesk - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 3.em. Lurdy-Ház

  Komplex informatikai rendszerek létrehozása, rendszerintegráció, alkalmazásfejlesztés, fővállalkozás, konzultáció.


  Részletek
 • 3. Digital Nerve System Consulting Kft.

  Digital Nerve System Consulting Kft. - Helpdesk - Tudakozó.hu

  1131 Budapest, Babér u.25.


  Részletek
 • 4. AM-IT Rt.

  1119 Budapest, Kocsis u. 1.

  Cégünk jónevű referenciákkal rendelkezik mind magán, mind állami cégek kapcsán. Az általunk üzemeltetett desktopok valamint szerverek száma meghaladja a 2000-et. Cégünk szakemberei fiatal, dinamikus, magasan képzett és motivált emberek.


  Részletek
 • 5. International System House Kft.

  International System House Kft. - Helpdesk - Tudakozó.hu

  4000 Debrecen, 4012, Nagyerdei körút 98. - Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum és 6720 Szeged, Tisza L. krt. 107. - Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum tel.:(30) 530-8030

  Az International System House (ISH) Kft. a kórházi informatikai rendszerek folyamatos fejlesztésével és elterjesztésével vált piacvezetővé Magyarországon. Kiemelkedő referenciáink: Székesfehérvár - Szent György Kórház, DOTE, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.


  Az ISH (International System House) Kft., mint az IBM kiemelt üzleti partnere, átfogó kórházi informatikai termékeket és szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi ügyfelei számára. Magyarországon piacvezetőként, több sikeres nemzetközi rendsze...


  Részletek
 • 6. DunaComp Informatikai Kft.

  2400 Dunaújváros, Munkácsi Mihály u. 1.

  Jelenlegi termék portfoliónk tartalmazza mindazt, ami elengedhetetlen akár egy gazdasági vagy ipari infrastruktúra megtervezéséhez, illetve kivitelezéséhez.


  Részletek
 • 7. Gemini-IT Informatikai Szolgáltató Kft.

  ,

  Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára olyan informatikai megoldásokat alakítsunk ki, melyek tehermentesítik őket a mindennapi informatikai üzemeltetés, problémamegoldás alól, s ezzel segítsük azt, hogy alaptevékenységükkel foglalkozhassanak. Az igények rugalmas kezelésével, a megoldás testreszabásával, a legoptimálisabb feltételek megkeresésével segítjük a költséghatékony informatikai környezet kialakítását.


  Részletek
 • 8. Duna Elektronika Kft.

  1139 Budapest, Frangepán u. 56.

  Tevékenységeink: márkás számítás- és irodatechnikai termékek kiskereskedelme, konzultáció, rendszerintegrálás, hálózatépítés, oktatás, szerviz és e-commerce.


  Részletek
 • 9. Kz-Net

  8700 Marcali, Berzsenyi u. 49.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Infotipp Bt.

  1212 Budapest, Maros u. 32.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak