Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

29 db találat

havilap

kifejezésre
1 | 2 | 3

Havilap keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Origo Print Nyomdaipari Kft.

  Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu Origo Print Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  2003 márciusában, amikor bérelt üzemünkben beindítottuk első rotációs nyomdagépünket, azt tűztük ki célul, hogy néhány éven belül az Origo Print lesz az a nyomda, ahol elsőként, letisztult, barátságos környezetben, egyedülálló - és ma még oly ritka -, különleges szolgáltatásokat nyújtunk majd, amitől partnereink a paradicsomban érezhetik magukat.

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 2. Regia Rex Nyomdaipari Kft.

  Regia Rex Nyomdaipari Kft. - Havilap - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Zsurló u.

  A Regia Rex Nyomdaipari Kft. belföldi magánszemélyek közreműködésével 1992-ben alakult. Íves ofszet nyomtatással foglalkozunk. Nyomdánk vezetése kezdettől fogva a minőségi munkák gyártására törekedett. Az eredményes működés alapfeltételének a magas technológia és a jól képzett szakembergárda hatékony együttműködését tekintettük. A Regia Rex nyomdában mindkét feltételt megteremtettük, ezt igazolja forgalmunk folyamatos emelkedése, és állandó, visszatérő megrendelőink számának növekedése. Gépparkunk bővült eg...


  Részletek
 • 3. A Mi Otthonunk ( Kalangya KKT.)

  A Mi Otthonunk ( Kalangya KKT.) - Havilap - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Róna utca 120-122.

  Látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 4. Mezőföldi Agrofórum Kft.

  2100 Gödöllő, Haraszti köz 3.

  Segítség a mindennapi gyakorlatban, kulcsa bármely növénytermesztési, növényvédemi vagy gépesítési probléma megoldásának, a legkisebb befektetés mellett olyan információkat nyújt, ami nem kizárólagos, de nélkülözhetetlen feltétele a korszerű mezőgazdasági termelésnek.
  Dr. Princzinger Gábor Főszerkesztő:
  Mobil: 30/951-5377
  E-mail: prigabor@westel900.net
  Érd
  Szép Ilonka u. 10.
  H-2030
  Tel/Fax:23/390-393.

  Füzesi Zoltánné
  Olvasószolgálat
  képviselője:
  Mobil30/957-7275
  E-mail:
  fuzesine@westel900.ne...


  Részletek
 • 5. Supply Chain Management - Crier Média Magyarország Kft.

  1172 Budapest, Rákospatak u. 70-72.

  A Crier Magyarország 1995 májusában alakult a Progresszív Magazin felvásárlásával, amely az első magyar élelmiszeripari szaklapként 1993-ban indult útjára.


  Részletek
 • 6. Professzorok Háza Magyar Professzorok Világtanácsa (MPV)

  1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21. VIII. em. 804.

  A cég a MAGYAR FELSŐOKTATÁS című szakfolyóirat szerkesztésével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. VUM Kiadó Kft

  1149 Budapest, Nagy Lajos király út 210/A

  Főként utazási témákkal foglalkozó, igényes megjelenésű, színes havi lap: Világjáró Utazási Magazin.


  Részletek
 • 8. Szikra Lapnyomda Rt.

  1108 Budapest, Kozma u. 2.

  Az ország legnagyobb napilap-, folyóirat-, reklám- és kereskedelmi nyomtatványt előállító nyomdaüzeme. A nyomdatermékeket igény szerint korszerű formakészítéssel, pl. adathordozóról, távadatátvitellel, CTP-vel, minőségigényt kielégítő színes cold-set és heat-set technológiával, nagyteljesítményű feldolgozó gépsorokon készíti. A társaság jellemzője: pontosság, gyorsaság, megbízhatóság, közepes árfekvés, vevőközpontú kereskedelem, pénzügyi stabilitás, tőkeerő, a nemzetközi technológiai fejlődéssel lépést tart...


  Részletek
 • 9. Fehérlófia Könyvesbolt

  1085 Budapest, József krt. 36.

  A Fehérlófia Könyvesbolt immár nyolcadik éve új, tiszta áramlattal frissíti a hazai könyvpiac állóvizeit. Válogatott könyvkínálatunkban megbízhat, olvasson, gondolkodjon bátran!


  Részletek
 • 10. Ferencvárosi Magazin

  1191 Budapest, József Attila utca 36-42.

  A Kispesti Magazin és a Lőrinci Magazin társlapja.
  1997-ben indult útjára. Közéleti havilap, 33.500 példányban ingyenesen jut el a kerület lakosaihoz. Tájékoztat a kerület és a főváros eseményeiről. A hasonló lokális újságok közül a Magazin lapok az egyetlenek, melyek nemcsak hirdetéseket tartalmaznak, hanem információkat, szórakoztató írásokat és fejtörő játékokat is.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak