Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

hangszórókábel

kifejezésre
1

Hangszórókábel keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MARION Kft.

  MARION Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu MARION Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu MARION Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu MARION Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu MARION Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu

  1106 Budapest, Jászberényi út 29.

  Fő tevékenységünk a hangszórók, hangfalak, kábelek, csatlakozók és egyéb alkatrészek forgalmazása. Igen jelentős forgalmat bonyolítunk. Monacor, Somogyi, illetve MNC hangszóróiból, DLD mélynyomóiból és componens szettjeiből széles választékkal rendelkezünk.


  Részletek
 • 2. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 3. Westprodukt Kft.

  Westprodukt Kft. - Hangszórókábel - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Rózsa u. 14.


  Részletek
 • 4. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 5. Akusztika Hi-Fi Bolt

  1072 Budapest, Dob utca 60.

  Kicsike bolt, a Dob utca és a Kürt utca sarkán, a körúttól kb. 20 méterre. Hangfalak sokasága katonás rendben állványokon és a padlón. Különféle fekete, ezüst és aranyszínű elektronika csodák a polcokon. Az üzletben mindig szól a zene, a legkülönbözőbb műfajokban. A három fős személyzet egyik tagja egy hölgy, aki hifistákat megszégyenítő tudással és tapasztalattal rendelkezik. A hangtechnika a hobbijuk és a hivatásuk is egyben. Nem sokan vannak, akik úgy élvezik a szakmájukat, ahogyan ők. Fáradhatatlanul ku...


  Részletek
 • 6. Top-Control Kft.

  1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 8-10.

  Elsődleges területünk a vagyonvédelem, de kiegészítésként a ház-elektronika valamint az irodai rendszerek területén előforduló komplex munkákat is elvégezzük.


  Részletek
 • 7. Zsoldos Elektronika Bt.

  7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám u.53

  Cégünk elektronikai alkatrészek kereskedelmével foglalkozik.
  Nyitvatartás:
  Hétfő-péntek
  09-12 és 13-17 óráig


  Részletek
 • 8. Béta Kábel Bt.

  1116 Budapest, Hunyadi J. út 9/11.


  Részletek
 • 9. J.M. Intruder Kft.

  3527 Miskolc, Zsolcai kapu 4/6


  Részletek