Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

hangrendszer telepítése

kifejezésre
1

Hangrendszer telepítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DP Music Sound & Light Kft.

  DP Music Sound & Light Kft. - Hangrendszer telepítése - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  Cégünk hangtechnikával, fénytechnikával és színpadtechnikával áll ügyfelei rendelkezésére. További hasznos információért kérjük keresse fel weboldalunkat!


  Részletek
 • 2. SATRAX ELEKTRONIC Kft.

  4024 Debrecen, Vígkedvű Mihály u. 41.

  A SATRAX ELEKTRONIC Kft. 1993. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, mint telekommunikációs szolgáltató és kereskedelmi cég. A SATRAX ELEKTRONIC Kf.-t az 1983-ban alakult ELEKTRONIC Gmk (jelenleg ELEKTRONIC Kft.) híradástechnikai szerviz tagjai alapították. Részben a Gmk addigi tevékenységét, piacait vette át, valamint újabb kereskedelmi tevékenységeket és szolgáltatásokat beindítva kezdte meg működését.


  Részletek
 • 3. Microsound Bt.

  1091 Budapest, Üllői út 79.

  Cégünk professzionális hangtechnikai berendezések értékesítésével, hangosítási és stúdiórendszerek tervezésével, telepítésével és kivitelezésével foglalkozik 1994 óta.


  Részletek
 • 4. The Voice Akusztika

  7081 Simontornya, Gyár út 1-5.


  Részletek
 • 5. Triola hangszer

  8300 Tapolca, Mónus Illés u.25,


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak