Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

54 db találat

hajtómű

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Hajtómű keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Trióda Motor Kft.

  1183 Budapest, Gyömrői út 79-83.

  Cégünk 1996. október 1-én alakult, a Trióda Kft külön üzletágaként. Az alapítók magyar magánszemélyek. Telephelye Nagytarcsán volt. A céget azzal az üzletpolitikával hoztuk létre, hogy raktárról kínáljon a magyar piacon villamos motorokat, hajtásokat, ventillátorokat. Az akkori beszállítóink elsősorban hazai gyártok voltak (EVIG, M&H Kft, stb)

  A cég folyamatosan fejlődött.

  1998-ban Trióda Villamos Forgógép Kft néven. Ebben az évben új helyre, a jelenlegi telephelyre költözött. A beszállítók bővültek, ...


  Részletek
 • 22. Inneltrade Eelktronikai Ker. és Műszaki Tanácsadó Kft.

  2000 Szentendre, Csillag köz 4.

  Óriás transzformátorok olajhőmérsékletének nagy pontosságú (+-2 C) szabályozása. A Paksi Atomerőmű Rt. és az Inneltrade Kft. szabadalommal védett technológiai megoldása.


  Részletek
 • 23. Ganz-David Brown Hajtóműgyártó Kft.

  1089 Budapest, Orczy út 46-48.

  Cégünk alaptevékenysége vasúti és ipari hajtóművek tervezése, fejlesztése és gyártása a piaci igények, illetve a vevők igényei alapján. További fő tevékenységünk hajtóműalkatrészek gyártása a saját vagy a vevők dokumentációja alapján. Nagy pontosságú ferde fogú hengeres fogaskerekek és ívelt fogú kúpkerekek gyártása nemesített vagy betétedzett kivitelben. David Brown Radicon katalógus, illetve motoros hajtóműveinek forgalmazása. Hajtástechnikai szaktanácsadás....


  Részletek
 • 24. Speed Metal Kerékpárszalon és Szerviz

  1085 Budapest, Baross u. 4.

  Cégünk kerékpár-forgalmazással és -javítással foglalkozik.


  Részletek
 • 25. SOLDIERComm Kft.

  3599 Sajószöged, Árpád u. 7.

  Cégünk fő tevékenységi köre az iparban felhasznált szivattyúk forgalmazása, és teljeskörű szervizelése. Rendelkezünk ISO 9001:2000 minősítéssel. Termékeink egy része megfelel az amerikai API 610 olajipari szabványnak. Amennyiben Önnek szüksége van az alábbi eszközök, vagy szolgáltatások valamelyikére, cégünk készséggel beszerzi Önnek a legmegfelelőbbet.
  Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!


  Részletek
 • 26. PALL ANT Bt.

  1038 Budapest, Margitliget 2.

  Cégünk 2003-ban alakult betéti társaságként. Fő tevékenységi köre: andezit burkolók és kőtömbök ügynöki nagykereskedelme.


  Részletek
 • 27. Deltagép Gépgyártó Kft.

  9317 Szany, Szentháromság u. 19.

  Cégünk 1982-ben alakult, jelenleg családi vállalkozásként működik. Fő tevékenységünk a fémmegmunkálás, hajtóműgyártás, carbo robotalkatrész gyártás, különböző teljesítményű elszívó ventillátorok gyártása.


  Részletek
 • 28. Uhlár Csapágy Kft.

  1152 Budapest, Rákos u. 1-3.

  Cégünk 1991-ben alakult, és kezdetben csupán az SKF Svéd Golyóscsapágy Rt. termékeinek forgalmazásával foglalkozott. Később bővítettük termékválasztékunkat tengelytömítésekkel, ékszíjakkal, hajtástechnikai elemekkel, ragasztó és tömítőanyagokkal, hegesztéstechnikai termékekkel, munka és védőfelszerelésekkel, kéziszerszámokkal.


  Részletek
 • 29. Roller Chain Kft.

  6200 Kiskőrös, Klapka u. 1.

  Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozás. Az Arnold & Stolzenberg GmbH., a RENOLD Ltd. és a SEDIS SA. képviseletét látjuk el. Vállaljuk egyedi elemek és gépek tervezését, gyártását. Forduljon hozzánk, mert mi szakemberek vagyunk.
  Minőséget és termelékenységet szállítunk.Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!


  Részletek
 • 30. Hajtómű és Szivattyú Kft.

  7634 Pécs, Rácvárosi út 64.

  Cégünk villanyszereléssel és elektronikai szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek