Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

hajóoktatás

kifejezésre
1

Hajóoktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kalózok Jacht Klub

   Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu Kalózok Jacht Klub - Hajóoktatás - Tudakozó.hu

  1201 Budapest, Gubacsi hídfő 5.

  A HAJÓRÓL ÉS RÓLUNK BUDAPEST XX.


  --------------------------------------------------------------------------------

  A Hajót 1963-ban építették Balatonfüreden a hajógyárban. A négyszázhét tonnás, negyvenkilenc méter hosszú "Gyöngyös motoros" sok millió tonnányi uszályt vontatott a Duna teljes szakaszán, egészen 2002. végéig, amikor is a gazdasági elvárásoknak nem megfelelő vontatóhajókat a MAHART kivonta az üzemből, és társaságunk birtokába kerülhetett.

  Hároméves tervezés, engedélyezés, átalakít...


  Részletek
 • 2. Ormai Vitorlás Iskola

  8171 Balatonvilágos, Jókai M. u. 12..

  Az elméleti tanfolyamokat Budapesten (esetleg Balatonakarattyán) tartjuk. A vizsga előtti napon a konzultáció lehetőségét biztosítjuk. Természetesen, ha a tanfolyamon való aktív részvétel ellenére is sikertelen a vizsga, a pótvizsga díját mi fizetjük.


  Részletek
 • 3. G.S. Poseidon Bt.

  1052 Budapest, Károly krt. 18.

  A "POSEIDON" Tengerész Oktató Központ az ország egyetlen, nemzetközileg és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által is elismert, hivatásos tengerészeket és kedvtelési szkippereket is képző központja, és mint ilyent, az oktatásait a hatósági vizsgáztató szerv, a Nemzeti Közlekedési Hatóság folyamatosan ellenőrzi és hagyja jóvá.
  A londoni székhelyű, a világ tengerhajózását ellenőrző IMO (International Maritime Organization) a hivatásos tengerészek általunk történő képzéseit tudomásul veszi és esetenként ellenő...


  Részletek
 • 4. Pasi-mix Kft.

  1194 Budapest, Vásár tér

  Cégünk hajózással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak