Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

hűtőgépalkatrész

kifejezésre
1

Hűtőgépalkatrész keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Deák Hűtő és Klíma Kft.

  Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Deák Hűtő és Klíma Kft. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Paula u. 45/a.

  Cégünk a hűtő- és a klímatechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt.

  Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőgépalkatrész - Tudakozó.hu

  6640 Csongrád, Rév István u. 5

  A Frigolux Rt. kereskedelmi és vendéglátóipari hűtők és mélyhűtők azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Első Hókristály Hűtő- és Klímatechnika Kft.

  2100 Gödöllő, Rét u. 1/a

  Cégünk a klíma-, a lég- és a hűtőtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Ohm Elektronika Kft.

  9400 Sopron, Baross u. 12.

  Cégünk az elektronika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Precíz Szerviz

  4024 Debrecen, Gázvezeték u. 10.

  Cégünk, a Precíz Háztartási Gép Szerviz, 1994 óta foglalkozik háztartási gépek javításával és szervizelésével.

  2005 nyarán költöztünk a Debrecen Gázvezeték utca 10. alatti korszerűen felszerelt és berendezett új építésű 200 m2-es telephelyünkre.

  Az AEG, Electrolux, Zanussi, Miele, Fagor, Gorenje-mora hivatalos szervizpartnereként a szerződött partnerek minden háztartási készülékének javítását vállaljuk garancián belül illetve garancián túl.

  Alapvető filozófiánk a minőségi teljes körű szolgáltatás n...


  Részletek
 • 6. HQ Nedis Kft.

  1191 Budapest, Corvin krt. 7-13.

  Szórakoztató elektronikai és háztartási gépalkatrészek és kiegészítők kis- és nagykereskedelme.


  Részletek
 • 7. Ifj. Körmöczy László egyéni vállalkozó

  2220 Vecsés, Dózsa Gy. u. 84-86.

  Cégünk ipari hűtőgépek javításával vívta ki partnerei elismerését. Szolgáltatásunk a Túró Rudi készítésénél használható hűtőalagút készítésével bővül a közeljövőben.


  Részletek
 • 8. Kühl Kft.

  2531 Tokod, Kossuth L. u. 132.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak