Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

hűtőberendezés telepítése

kifejezésre
1

Hűtőberendezés telepítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt.

  Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu Frigolux Ipari és Kereskedelmi Zrt. - Hűtőberendezés telepítése - Tudakozó.hu

  6640 Csongrád, Rév István u. 5

  A Frigolux Rt. kereskedelmi és vendéglátóipari hűtők és mélyhűtők azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Súlyos Trans Kft.

  1134 Budapest, Lehel u. 14. 3/6

  Túlsúlyos, túl méretes, különleges, egyedi, - egyszóval speciális - gépek, gépi berendezések, kazánok, páncélszekrények, trezorajtók szállítása.
  Telephelyen,- muhelyen,- házon belüli mozgatása.
  Ebbe a körbe beletartozik a túlsúlyos gépek, berendezések, különbözo egységek alapba sulyesztése, onnan való kiemelése, eldöntése és felállítása. Ezen feladatok megoldása kézi és gépi eszközök alkalmazásával történik, az érvényes munkavédelmi szabályrendszernek megfeleloen....


  Részletek
 • 3. Gárty Kft.

  9700 Szombathely, Paragvári u. 82.

  Klíma- és légtechnikai berendezések forgalmazásával és javításával foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Budapest Klíma Kft.

  1106 Budapest, Porcelán utca 3-9

  Cégünk hűtés- és klímatechnikával, valamint épületautomatikával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. CRT Kft.

  1134 Budapest, Lehel u. 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak