Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

hűtési rendszer

kifejezésre
1

Hűtési rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mayer Művek Épületgépészeti Kft.

  Mayer Művek Épületgépészeti Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Mayer Művek Épületgépészeti Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Mayer Művek Épületgépészeti Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu

  8246 Tótvázsony, Nagymező u.20.

  Mayer Károly lakatos és gázszerelő mester 1991-től, mint magánvállalkozó működött, 1996-ban fia, András elvégezte az iskolát, ekkor alapították meg a jelenlegi vállalkozást. A kft telephelye Tótvázsonyban van, de munkát a Dunántúl egész területén vállalunk. A cég jelenleg 7 fővel, dolgozik.


  1999-ben megszereztük az ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszert, melynek auditálását a DEKRA-ITS végezte.

  Bővebb információért klikkeljen web-címünkre!


  Részletek
 • 2. Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft.

  Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu

  6753 Szeged, Budai Nagy Antal u. 122/B

  A VENTO 2000 Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalakozás, mely 1999 decemberében alakult Szegeden. Fő tevékenységünk a klíma- és légtechnikai rendszerek tervezése, szakszerű kivitelezése, beszabályozása, üzemeltetése és karbantartása.

  Cégünk, megalakulása óta folyamatosan fejlesztette szolgáltatási színvonalát - mely partnereink elismeréseként - Dél-Magyarország meghatározó vállalkozásává nőtte ki magát. Ezen túlmenően már országosan is megtalálhatóak referencia munkáink valamint Ukrajnából és Romániábó...


  Részletek
 • 3. Climont Kft.

  Climont Kft. - Hűtési rendszer - Tudakozó.hu

  9023 Győr, Attila u. 28.

  A Climont Kft. épületgépészeti tervezéssel, kivitelezéssel és épületgépészeti berendezések - elsősorban klímatechnika berendezések - forgalmazásával foglalkozik. Új címünk: 9023 Győr, Attila u. 28.


  Részletek
 • 4. Hungary Universa Kft.

  4400 Nyíregyháza, Sólyóm utca 10

  A Klímavent Kft. kereskedelmi ágazata több gyártó cég hazai vezérképviseletét látja el. Ezen termékek a Klimawent, Breezair, valamint az Universa.


  Részletek
 • 5. Csőszervíz-Hungary Kft.

  1095 Budapest, Mester u. 30-32.

  A Csőszerviz-Hungary Épületüzemeltető és Karbantartó Kft. 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy a megrendelői igényként felmerülő üzemeltetési és karbantartási, javítási feladatokat megfelelő szakértelemmel ellássa.


  Részletek
 • 6. Csőrobot Bt.

  8900 Zalaegerszeg, Bocskai u. 6.

  Cégünk évtizedek óta foglalkozik a víz, gáz, központi fűtéssel és azok problémáival. Gondjai vannak? Mi segítünk!


  Részletek
 • 7. Mefa Promt Hungária Kft.

  2000 Szentendre, Szentlászlói u. 160.

  Cégünk 50 éves tapasztalattal rendelkezik az épületgépészeti szereléstechnika területén.


  Részletek
 • 8. ZS+U KFT.

  1213 Budapest, Ady Endre u. 122.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak