Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

hőszigetelt kéményrendszer

kifejezésre
1

Hőszigetelt kéményrendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Schiedel Kéménygyár Kft.

  Schiedel Kéménygyár Kft. - Hőszigetelt kéményrendszer - Tudakozó.hu Schiedel Kéménygyár Kft. - Hőszigetelt kéményrendszer - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Kistó u. 12.

  A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek a pincétől a padlásig és a tetőn túl is. Univerzális kéményeink minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A Schiedel cég profi a kéménygyártásban: a világ legnagyobb olyan vállalata, amelyik kizárólag kémények gyártására szakosodott. Megbízhat hatvanöt év tapasztalatában.


  Részletek
 • 2. Horváth Imre

  2112 Veresegyház, Lévai u. 7.

  1990 óta állunk a lakosság szolgálatában. A kéménytervezéstől az engedélyezésen át a gyártásig, szerelésig, építésig minden fázist nagy szakértelemmel és gyakorlattal végzünk.
  ÉMI engedéllyel rendelkezünk!


  Részletek
 • 3. Alu-Ko 94 Kft.

  8000 Székesfehérvár, Segesvári u. 84.

  90-es évek óta működő cégünk a kéménygyártás és a légtechnika területén tevékenykedik. Speciális termékeink: - spírócsövek,
  - alumínium saválló béléscsövek,
  - gázmotoros, turbós kémények gyártása.


  Részletek
 • 4. SWEEP Kéményjavító Bélelő és Szerelő Bt.

  1078 Budapest, Nefelejcs utca 43.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak