Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

hőálló vezeték

kifejezésre
1

Hőálló vezeték keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Czinege és Fiai Kft.

  Czinege és Fiai Kft. - Hőálló vezeték - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Hőálló vezeték - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Hőálló vezeték - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Hőálló vezeték - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Hőálló vezeték - Tudakozó.hu

  5100 Jászberény, Pesti u. 36.

  Cégünk termékeivel segítjük a komfortos otthon kialakítását, megoldjuk a tartós penészmentességet, csökkentjük a fűtési költségeket, védekezünk a túlzott felmelegedés ellen.

  A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapítottuk. 2009-ben forgalmunk elérte a 271 millió forintot, munkatársak száma 2009 januárjában 8 fő. Cégünk külföldi gyártók kizárólagos kereskedelmi képviseletét látja el.


  Részletek
 • 2. Veko-Kábel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1035 Budapest, Szél u. 17.

  Az 1992. évi alapítás óta dinamikusan fejlődünk, mind a forgalom, mind a vevőink részére nyújtott szolgáltatások terén. Fő profilunk kábelek és vezetékek importja és nagykereskedelme. Vevőkörünk főleg nagy- és kiskereskedésekből áll, de számos kivitelező is partnerünk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak