Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

húsfeldolgozás kiszállítással

kifejezésre
1

Húsfeldolgozás kiszállítással keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Jámbor és Társa Bt.

  1045 Budapest, Pozsonyi út 2/c., II/70.

  Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozás. Fő profilunk a sertésfeldolgozás és -vágás kiszállítással. Vágóhídunk 1945 óta üzemel, jelenleg a legmodernebb európai követelményeknek is megfelelő szinten dolgozik.


  Részletek
 • 2. Molnár Húspress Kft.

  4181 Nádudvar, Zalka M. u. 14.

  Cégünk 1995-ben családi vállalkozásként alakult. A húsipar területén tevékenykedünk. Boltunk Nádudvar központjában található, ahol húskészítmények mellett tejtermékek, péksütemények kaphatóak és minibár is üzemel. Vállalkozásunk hús kis- és nagykereskedelemmel, kiszállítással és élőállat felvásárlással foglalkozik, emellett belföldi áruszállítást is vállalunk.


  Részletek
 • 3. Atalante Kft.

  5900 Orosháza, Csendes u. 5.

  Az Atalante Kft. 1991 óta forgalmaz vágóállatokat leinformált vevőkörrel, biztos és jó fizetési feltételekkel. Az élő állatok egy részét saját vágóhídunkon dolgozzuk fel. Orosházán üzemel telephelyünk, ahol szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat, megrendelőinket. (élő állat kereskedelme, felvásárlása)
  Folyamatos és nagyobb mennyiségű termék megrendelése esetén ingyenesen, a megadott címre szállítunk.
  Kaszaperen cégünk vágóhídat üzemeltet, melynek elérhetőségei:
  5948 Kaszaper, Külterület 02/9. Tel: 06-6...


  Részletek
 • 4. Kaffka Kft.

  7400 Zselickislak, Iparosok útja 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak