Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

házi jellegű kenyér

kifejezésre
1

Házi jellegű kenyér keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gere István Sütödéje Kft.

  2315 Szigethalom, Fiumei u. 88.

  Cégünk 1936-ban kezdte meg működését a sütőipar területén.


  Részletek
 • 2. Vita-Sütő Kft.

  2900 Komárom, József A. u. 10.

  Sütő Kft. a Komárom és Környéki Sütőipari Vállalat jogutódjaként 1994 óta működik, mint a térség egyik legnagyobb és legismertebb sütőipari cége. Fő tevékenységként sütőipari termékek gyártásával foglalkozunk. Saját üzemeltetésű pékségünkben a hagyományos és fagyasztott pékáruktól a finom-pékárukon keresztül az igényesen csomagolt pékárukig minden megtalálható. Sütödénkben tapasztalt szakemberek irányításával készülnek a finomabbnál finomabb péksütemények: búrkifli, vajas kifli, túrós batyu, lekváros táska,...


  Részletek
 • 3. Bácska Sütőipari és Édesipari Kft.

  6500 Baja, Keleti Körút 4.

  7 üzemmel 130 dolgozóval magyar tulajdonban lévő kft. a kenyér- és péksütemény-gyártás mellett kimagaslóan jó minőségű ostyák és lisztes készítmények gyártásával foglalkozik. Vállal mindenféle saját márkás, illetve mindenféle profiljába illő termék gyártását.


  Részletek
 • 4. BARANYASÜT Rt. - Pécs

  7621 Pécs, Teréz u. 11-13.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak