Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

hálózatbiztonság

kifejezésre
1

Hálózatbiztonság keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDIPORT Kft.

  EDIPORT Kft. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33.

  Az EDIPORT Kft. informatikai és távközlési alkalmazások integrációjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. KFKI Rendszerintegrációs Zrt.

  KFKI Rendszerintegrációs Zrt. - Hálózatbiztonság - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Hun u. 2.

  A KFKI Rendszerintegrációs Zrt a BCN Rendszerház, az ICON Zrt és a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt egyesülésével jött létre. Tevékenysége felöleli elődcégei valamennyi szolgáltatását, ami annyit jelent, hogy az IT Infrastruktúrához kötődő tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés teljes skáláját képviseli. Gyártói kapcsolatai felölelik a világ vezető gyártóit, miáltal szinte valamennyi főbb IT infrastruktúrával kapcsolatos technológiában otthonosan mozog.Tulajdonosunkkal, a Magyar Telekom T-System...


  Részletek
 • 3. Innet Kft.

  0 , N/A

  Cégünk az informatika és a hálózatépítés területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. LR Tech Hungary

  1036 Budapest, Galagonya utca 5.

  Cégünk a vezető belga LR Technologies magyarországi leányvállalata. A cég internetes szolgáltatásokat, innovatív megoldásokat nyújt és tanfolyamokat tart az internetes portálok, e-business, üzenetkezelés, hálózatbiztonság és az ASP alkalmazások területén.


  Részletek
 • 5. S&T Magyarország Kft.

  1117 Budapest, Neumann János u. 1.

  Az S&T csoport elismert kelet- és közép-európai rendszerintegrátor cég.


  Részletek
 • 6. Polyware Kft.

  1055 Budapest, Balassi Bálint utca 27.

  A Polyware Kft. 1990-ben alakult, szakértői vagyunk a számítógépes biztonsági megoldásoknak és világszinten piacvezető termékeket kínálunk. Kizárólagos képviselői vagyunk a Rainbow Technologies amerikai cégnek.


  Részletek
 • 7. Telnetwork Bt.

  1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 26.

  Cégünk vállalja nagy megbízhatóságú számítógépek összeállítását, perifériák értékesítését, levelező- és vírusírtó rendszerek telepítését és honlapok készítését. Referenciáink, akciós ajánlataink honlapunkon megtekinthetők. Átalánydíjas rendszergazdai, karbantartási és beszállítói szolgáltatásokkal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


  Részletek
 • 8. Alive Magyarország Bt.

  2030 Érd, Irén u. 6.


  Részletek
 • 9. Lanmester Bt.

  1181 Budapest, János u. 185.

  Cégünk működésének célja, hogy átfogó számítástechnikai szolgáltatást nyújtson kis- és középvállalkozások részére, ahol az informatikai problémák megoldása egy alkalmi rendszergazda foglalkoztatásával lenne kifizetődő. Olyan megoldást kínálunk Önöknek, amely segítségével a számítástechnika a munkavégzés hatékonyságát mozdítja elő.


  Részletek
 • 10. OMNIKOM Mérnöki Iroda Kft.

  1202 Budapest, Fás u. 10.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak