Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

hálószoba garnitúra

kifejezésre
1 | 2

Hálószoba garnitúra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK

  RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu RETZ BÚTOR ÁRUHÁZAK - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu

  1092 Budapest, Gyáli út 38.

  Hétféle elemes bútorcsaláddal, több száz elemből álló választékkal és udvarias kiszolgálással várjuk Önöket a hét minden napján 1500 m2 alapterületű bemutatótermeinkben. Minőségi lengyel bútor elérhető áron.
  Újonnan nyílt üzletünk! Vecsés, 2220 Fő út 246-248 Ferihegy Market Center

  Ferihegy Market Center
  Nyitvatartás:
  Hétfő-Szombat: 10:00-20:00
  Vasárnap: 10:00-18:00
  Üzlet alapterülete:
  4000nm
  Telefon:
  29/557-681
  Megközelíthető:
  200-as Ferihegyi busz
  Extra szolgáltatás:
  3 Dimenziós Látványterve...


  Részletek
 • 2. Galéria Bútor

  Galéria Bútor - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu Galéria Bútor - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu Galéria Bútor - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Kossuth Lajos u.30-46.

  A Galéria Bútor Bolt hálózat 1997 óta van jelen a bútorpiacon. Üzletünk folyamatos akciókkal várja Kedves Ügyfeleit, ahol kárpitos bútorok, szekrénysorok, konyhabútorok, hálószobabútorok, étkező garnitúrák, és egyéb kiegészítők széles választékát kínálják, kiváló minőségben és alacsony árakon.

  Szolgáltatásaink:
  ingyenes konyha tervezés
  szükség szerint a bútorok házhozszállítása
  konyha garnitúrák beépítése
  hitel ügyintézés

  Nyitva tartás:
  Hétfő-péntek: 10-18 óráig
  Sz.: 9-15 óráig V.: 9-14 órái...


  Részletek
 • 3. Horváth és Társa Bútoripari és Kereskedelmi Bt.

  8060 Mór, Csókakői u. 1.

  Cégünk 10 éve a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Erdélyi Bútorok Boltja

  Erdélyi Bútorok Boltja - Hálószoba garnitúra - Tudakozó.hu

  4034 Debrecen, Vágóhíd u. 6.


  Részletek
 • 5. Inda Rattan Nádbútor Áruház

  8200 Veszprém, Kossuth Lajos u. 6.

  Az INDA RATTAN NÁDBÚTORHÁZ a minőségi rattanbútorok és lakáskultúra áruháza.


  Részletek
 • 6. Ligno Contact Kft.

  4700 Mátészalka, Ősz u. 20.

  A Ligno-Contact 2002-ben alakult nagy tudású szakemberek közreműködésével. Fő profilunk szék és asztal, illetve tálalók és szekrények forgalmazása és értékesítése. Soproni üzletünkben elsősorban tömörfa bútorokkal foglalkozunk. Olasz és erdélyi bútorokkal minden igényt ki tudunk elégíteni. Társaságunk közvetlen importőr, így termékeink ára alkalmas viszonteladók részére is.


  Részletek
 • 7. Stilles Hungary Kft.

  1021 Budapest, Törökvészi út 87-91. (Rózsadomb Center II.em.)

  Az elegancia luxus, de nálunk elérhető! A Stilles Hungaria Kft. függönyök, stílbútorok és frottír termékek forgalmazásával és szerelésével, emellett belső terek kialakításának kivitelezésével foglalkozik. Stílbútoraink időtállóak és valóban kedvező árfekvésben kaphatóak többek között barokk és bidermeier stílusban. Mindezeket a termékeket a több ezer féle függöny és frottírtermékeink egészítik ki.
  Bemutatóterem: Cora áruház, Törökbálint


  Részletek
 • 8. Biarricz-2000 Kft.

  6600 Szentes, Pf.: 155.

  A Classica bútorüzletek azon vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni, akik szeretik a természetes anyagokból készült, egyedi bútorokat. Szolnoki üzletünkben 1500 m2-en megtalálhatók a holland és a belga bútorgyártás remekei. Ugyanitt műbútorasztalosok és kárpitosok igyekeznek a használt bútorokat újjávarázsolni. Esetenként kárpitozott ülőbútorok áthúzását, valamint antik bútorok felújítását is vállaljuk.


  Részletek
 • 9. Nagykőrösi Möbelland Kft.

  2750 Nagykőrös, Kossuth u. 47.

  Román bútorok közvetlen importból Nagykőrösön.


  Részletek
 • 10. Taylor Rattan Bútoráruház

  1089 Budapest, Üllői út 626.

  Cégünk Indonéziából importált nád és bambusznád bútorokat forgalmaz. Vesszőből és nádból készült lakberendezési kiegészítők vásárolhatók a természetesség jegyében.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak