Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

gyorsfagyasztott zöldségkeverék

kifejezésre
1

Gyorsfagyasztott zöldségkeverék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mirsa Hűtőipari Rt.

  2730 Albertirsa, Baross u.78.

  A MIRSA RT. különféle gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök, valamint tésztafélék gyártásával foglalkozik. A hűtőház 1984-ben kezdte meg működését Albertirsán, Budapesttől 50 km-re. 1992 óta a vállalat a nürnbergi székhelyű Schöller vállalatcsoport leányvállalataként működött. 2003. januárjától a cég 100%-os magyar tulajdonban van. A MIRSA RT. évente cca. 15.000 to gyorsfagyasztott terméket állít elő, melynek 85%-a zöldségféle, 10%-a gyümölcs és mintegy 5%-a tésztás termék. A gyártási szezon áprilisban a...


  Részletek
 • 2. BonFreeze Kft.

  4183 Kaba, Meteorit u. 1.

  Bérfeldolgozás
  Kapacitásunk teljes kihasználása érdekében igény szerint, meghatározott díj ellenében tudunk vállalni bérfeldolgozást. Ennek nagyságrendje évenként változó.

  Bércsomagolás
  Egész évben vállaljuk fagyasztott termékek csomagolását. Csomagológépünkkel 10 kg, 20 kg, 2,5 kg, 1 kg és 450 gr-os kiszerelés csomagolását tudjuk vállalni.

  A vállalat gyorsfagyasztott zöldségek előállításával, tárolásával és értékesítésével foglalkozik. Fő termékei a fagyasztott csemegekukorica, zöldborsó, zöldbab,...


  Részletek
 • 3. PENTAFROST Kft.

  4030 Debrecen, Alma u. 3.


  Részletek
 • 4. GÖDÖLLŐ COOP Vagyonhasznosító és Kereskedelmi ZRt.

  2100 Gödöllő, Kőrösfői u. 34.


  Részletek
 • 5. Pritavit Kft.

  9024 Győr, Hunyadi u. 3/D.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak